Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Vodafone: Μοναδικά προνόμια και προσφορές από το CU για όλους τους φοιτητές!

Vodafone: Μοναδικά προνόμια και προσφορές από το CU για όλους τους φοιτητές!

απο Kostas Gliatiotis

Για ακόμη μία φορά, οι φοιτητές μπορούν να ξεκινήσουν την φοιτητική τους χρονιά με μοναδικές CU προσφορές και να απολαμβάνουν επικοινωνία μέσω κινητού, σταθερού και mobile internet, επιλέγοντας αυτή που ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες.

Συγκεκριμένα, όλοι οι φοιτητές, μπορούν εύκολα να επιλέξουν ένα από τα ειδικά φοιτητικά πακέτα και να πάρουν χρόνο ομιλίας, προς όλα τα δίκτυα, ΜΒ για σερφάρισμα στο internet, αλλά και σταθερή γραμμή και internet για το σπίτι:

  • Αποκλειστικά πακέτα επικοινωνίας για φοιτητές

Student Xclusive 5 με 1000′ προς όλους και 200 ΜΒ μόνο με 5,04€ για 30 μέρες

Student Xclusive 7 με 1200′ προς όλους και 100 SMS προς όλους και 600 ΜΒ μόνο με 7,06€ για 30 μέρες

Student Xclusive SMS 1 με 300 SMS προς CU μόνο με 1,01€ για 30 μέρες

  • Αποκλειστικές Προσφορές για Φοιτητές

DOUBLE PLAY CU XCLUSIVE για Ιnternet έως 24mbps και σταθερή γραμμή μόνο με 18,15€/μήνα για να σερφάρουν  ατέλειωτα και από το σπίτι

UNIVERSITY MOBILE INTERNET 4 GB ΜΟΝΟ με 4,78€/μήνα για να σερφάρουν από το laptop και το tablet κάθε στιγμή, όπου και αν βρίσκονται

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φοιτητών, το CU δημιούργησε ξανά φέτος τα Xclusive CU Stores, τα δύο καταστήματα αποκλειστικά για τη διανομή των φοιτητικών ταυτοτήτων στην Αθήνα (Λεωφ. Πάπαγου 58, Ζωγράφου) και στην Πάτρα (Μαιζώνος 90).

Τέλος, αποκλειστικά για φοιτητές το CU έχει δημιουργήσει και μία σειρά προνομίων, προσφορών αλλά και εμπειριών ώστε να έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μία αξέχαστη φοιτητική χρονιά. Μέσα από το CU Around οι φοιτητές μπορούν να επωφεληθούν αποκλειστικά  από μία μεγάλη ποικιλία προσφορών.

Η χρονιά ξεκινάει δυνατά με Restart στη φοιτητική ζωή και την επικοινωνία!

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές για φοιτητές στο www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/gia-foitites/

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Vodafone CU

http://www.vodafonecu.gr/

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights