Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Το CU ONSTAGE Hip Hop Edition πλησιάζει και τα 3 υποψήφια line-up περιμένουν την ψήφο του κοινού

Το CU ONSTAGE Hip Hop Edition πλησιάζει και τα 3 υποψήφια line-up περιμένουν την ψήφο του κοινού

απο Kostas Gliatiotis

Το CU ONSTAGE, live στη σκηνή του Ρομάντσο το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, επιστρέφει με Hip Hop  ήχους αυτή την φορά. Όπως σε κάθε CU ONSTAGE, οι νικητές θα εμφανιστούν επί σκηνής μαζί με τον headliner και τον after party dj που έχουν επιλέξει οι ίδιοι.

Το CU ONSTAGE Hip Hop Edition βρίσκεται λοιπόν στην τελική ευθεία και το μόνο που μένει είναι ο κόσμος να ψηφίσει, να αποφασίσει και να αναδείξει το νικητήριο line-up που θα απολαύσει live και με δωρεάν είσοδο!

Οι 3 τελικές υποψηφιότητες:

  • Opening act ΑΛΦΑ ΡΩ, headliner ΚΑΝΩΝ και after party DJ ALX
  • Opening act ΟNE EYE, headliners ΡΟΔΕΣ UNITED και after party DJ NOIZ
  • Opening act ΟΤΤΟ SYNTH, headliner IRATUS και after party DJ THE BOY

Το CU καλεί το κοινό να μπει στο www.cuonstage.gr μέχρι τις 15 Νοεμβρίου, να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τα 3 επικρατέστερα line-up και να καθορίσει το αποτέλεσμα!

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights