Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η έκθεση Thanks to Tech της Κωτσόβολος ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία

Η έκθεση Thanks to Tech της Κωτσόβολος ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία

απο Kostas Gliatiotis

Η Κωτσόβολος έφερε «το αύριο, σήμερα» στην έκθεση τεχνολογίας Thanks to Tech που πραγματοποιήθηκε στον 4ο όροφο του Εμπορικού Κέντρου ‘The Mall Athens’. Η μοναδική έκθεση Thanks to Tech” προσέφερε σε περισσότερους από 27.600 επισκέπτες μια ανεπανάληπτη τεχνολογική εμπειρία! Αποτέλεσε προορισμό για τους επισκέπτες του γνωστού εμπορικού κέντρου για τα δύο συνεχόμενα τριήμερα που ήταν ανοιχτή στο κοινό, ενώ λόγω της μεγάλης προσέλευσης έμεινε ανοιχτή ακόμα ένα τριήμερο και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016.

Enter the future” ήταν το καλωσόρισμα της έκθεσης, οδηγώντας τους επισκέπτες σε έναν φουτουριστικό χώρο γεμάτο «μέλλον» μέσα από ένα τεχνολογικό τούνελ. Όλοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά πάνω από 110 συσκευές, 40 από τις οποίες ήταν κυριολεκτικά από το «μέλλον», αφού κάποιες από αυτές δεν είναι ακόμα διαθέσιμες στην ευρωπαϊκή αγορά! Έξυπνες οικιακές συσκευές με μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως ένα ψυγείο που ανοίγει μόνο του όταν ο χρήστης στέκεται μπροστά του, ένας φούρνος με πορτάκι-οθόνη, για να βλέπει κάποιος την πρόοδο του φαγητού χωρίς να τον ανοίξει, ακόμα και από το tablet του, η πρώτη τηλεόραση διπλής όψεως παγκοσμίως, αλλά και μια τηλεόραση λεπτή σαν χαρτί, καθώς επίσης και τα πιο εξελιγμένα smartphones, gadgets και παιχνιδομηχανές με νέα ακόμα πιο συναρπαστικά χαρακτηριστικά, απέδειξαν πως το μέλλον επιφυλάσσει μοναδικές εκπλήξεις για τους χρήστες. Μικρά και μεγάλα τεχνολογικά θαύματα εντυπωσίασαν το κοινό, ενώ μια σειρά από διαδραστικές εμπειρίες περίμεναν τους επισκέπτες να πάρουν μια αληθινή γεύση από το μέλλον, σήμερα!

See you in the near future!” υποσχέθηκε η εταιρεία στο κλείσιμο της έκθεσης τεχνολογίας με τη δέσμευση να μη σταματά να εκπλήσσει θετικά το κοινό με πρωτοποριακές πρωτοβουλίες, καθώς επίσης και με νέες τεχνολογικές εμπειρίες μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της.

Μάθετε περισσότερα στο www.kotosvolos.gr και το #thankstotech

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights