Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η εκπαιδευτική ρομποτική της WRO στο νέο κατάστημα COSMOTE στο The Mall Athens

Η εκπαιδευτική ρομποτική της WRO στο νέο κατάστημα COSMOTE στο The Mall Athens

απο Kostas Gliatiotis

Τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τους πανελλήνιους διαγωνισμούς εκπαιδευτικής ρομποτικής για παιδιά θα έχουν όσοι επισκεφτούν το νέο κατάστημα COSMOTE στο The Mall Athens την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, 16:00-21:00 και το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, 10:00-20:00.

Η εξειδικευμένη ομάδα του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Επιστήμης και Τεχνολογίας, WRO Hellas, θα παρέχει πληροφορίες για τους διαγωνισμούς εκπαιδευτικής ρομποτικής για μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου, ενώ στο κατάστημα της COSMOTE θα υπάρχουν και πίστες με ρομποτάκια και λογισμικό προγραμματισμού για επίδειξη λειτουργίας και προγραμματισμού ρομποτικών κατασκευών.

Η COSMOTE, ως στρατηγικός συνεργάτης του WRO Hellas, επιδιώκει την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των παιδιών στη χώρα μας μέσα από την εκπαιδευτική ρομποτική. Οι Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί είναι μία από τις δράσεις που υλοποιούνται για τη διάδοση και καθιέρωση της εκπαιδευτικής ρομποτικής στην Ελλάδα.

Οι διαγωνισμοί τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και έχουν ως εξής:

  • 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για παιδιά Δημοτικού με θέμα «Οχήματα και μεταφορές του αύριο»
  • 2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για παιδιά Γυμνασίου με θέμα «Η πορεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου».
  • 1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για παιδιά Λυκείου με θέμα «Πράσινη Ενέργεια & Επιχειρηματικότητα».

Οι ενδιαφερόμενες ομάδες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα www.wrohellas.gr.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights