Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Avant-premiere της ταινίας «Τέλειοι ξένοι»: Η Sony Mobile ήταν εκεί!

Avant-premiere της ταινίας «Τέλειοι ξένοι»: Η Sony Mobile ήταν εκεί!

απο Kostas Gliatiotis

Με αφορμή το λανσάρισμα της νέας ταινίας του Θοδωρή Αθερίδη «Τέλειοι Ξένοι» και πριν την επίσημη έναρξη των προβολών της στο ευρύ κοινό, η Sony Mobile, σε συνεργασία με την ODEON και την Κωτσόβολος, διοργάνωσαν μια λαμπερή Avant-premiere της ταινίας για τους πελάτες τους.

Η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε στο ODEON STARCITY τη Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου, με οικοδέσποινα τη Μαντώ Γαστεράτου που καλωσόριζε τους καλεσμένους και ενημέρωνε για τα happenings της βραδιάς. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι πρωταγωνιστές της ταινίας: Σμαράγδα Καρύδη, Μαρία Ναυπλιώτου, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιάννος Περλέγκας και Ευαγγελία Συριοπούλου, που φωτογραφήθηκαν με τους καλεσμένους και απαντούσαν στις hot ερωτήσεις τους.

 

Οι προσκεκλημένοι, εκτός από την εξαιρετική ταινία, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και να γνωρίσουν από κοντά τα μοναδικά SONY Xperia XZ και Xperia X Compact και να συμμετέχουν στον πιο γιορτινό διαγωνισμό φωτογραφίας!

_mg_8042

Πιο συγκεκριμένα, καλούνταν να φωτογραφηθούν στο χριστουγεννιάτικο ΜΕΛΛΟΝ photo stand της Κωτσόβολος. Τη φωτογραφία τους έπρεπε να την ανεβάσουν στο app http://tiny.cc/xperiaxzwishes ή στο προφίλ τους στο Facebook με τα hashtags #XariseMellon #XperiaXZwishes, να μοιράσουν χριστουγεννιάτικες ευχές στους αγαπημένους τους και να μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν μοναδικά δώρα SONY. O μεγάλος διαγωνισμός θα συνεχιστεί και στα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ μέχρι τις 10 Ιανουαρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τα stands με τα ΜΕΛΛΟΝ σε καταστήματα Κωτσόβολος.

_s9a3663

Οι «Τέλειοι Ξένοι» είναι όντως η πιο πολυαναμενόμενη ελληνική ταινία της χρονιάς με την πιο ανατρεπτική πλοκή. Επτά φίλοι αποφασίζουν να παίξουν ένα επικίνδυνο παιχνίδι: να μοιραστούν μεταξύ τους όλες τις κλήσεις και τα μηνύματα που έρχονται στα Sony Xperia κινητά τους, με αποτέλεσμα να γίνονται απρόσμενες αποκαλύψεις και να βγαίνουν στην επιφάνεια συγκλονιστικά μυστικά.

_s9a4036

Με την ευκαιρία της ταινίας, η Sony Mobile έκανε δώρο σε όλους τους πρωταγωνιστές, το νέο Xperia XZ, δίνοντας τους την ευκαιρία να το γνωρίσουν καλύτερα από κοντά!

_s9a3953

Η ταινία κάνει την επίσημη πρεμιέρα της στο κοινό την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights