Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Το κορυφαίο Huawei Mate 9 ήρθε στην ελληνική αγορά

Το κορυφαίο Huawei Mate 9 ήρθε στην ελληνική αγορά

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Huawei Mate 9 ήρθε για να προσφέρει μια επαναστατική εμπειρία στο Android, με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, εκπληκτικές επιδόσεις, ισχυρή μπαταρία και UX (User Experience) πλεονεκτήματα. Γιατί το Huawei Mate 9 είναι η επιτομή της αλληλεπίδρασης κορυφαίου hardware και προηγμένου software, που οδηγούν την εμπειρία χρήσης βήματα μπροστά.

Ο Kirin 960, ο επεξεργαστής για smartphone με τις καλύτερες επιδόσεις στον κόσμο*, κάνει ντεμπούτο με το Mate 9 της Huawei. Χρησιμοποιεί machine learning αλγόριθμους, προσφέροντας μια γρήγορη και ομαλή εμπειρία ακόμα και μετά από 18 μήνες συνεχούς χρήσης.

Είναι ο πρώτος επεξεργαστής στον κόσμο που ενσωματώνει ARM Cortex-A73/A53 οκταπύρηνη CPU και Mali G71 οκταπύρηνη GPU. Ο Kirin 960 προσφέρει την καλύτερη απόδοση multi-core μεταξύ όλων των επεξεργαστών σε smartphone, ενώ παράλληλα μειώνει την κατανάλωση ενέργειας έως και 15%. Η GPU μπορεί εξασφαλίζει 180% βελτίωση στις επιδόσεις και 40% βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης σε σύγκριση με τον προκάτοχό της. Ο Kirin 960 αξιοποιεί επίσης στο έπακρον τα νέα στάνταρ γραφικών στο Android 7.0, ενισχύοντας την απόδοσή τους έως και 400%.

Ταχύτατη φόρτιση

Το Huawei Mate 9 ενσωματώνει μπαταρία υψηλής χωρητικότητας 4000mAh, με τη νέα τεχνολογία ταχύτατης φόρτισης Supercharge. Με την προηγμένη τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας, το Huawei Mate 9 αυξάνει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας για να παρέχει πάνω από δύο ημέρες συνεχούς απόδοσης. Αυτό περιλαμβάνει 40% αύξηση σε χρόνο τηλεφωνικών κλήσεων σε CDMA και 20% αύξηση στο χρόνο αναπαραγωγής παιχνιδιών.

Επίσης, για παράδειγμα, μόλις 10 λεπτά φόρτισης προσφέρουν αρκετή ενέργεια για την παρακολούθηση δύο ταινιών. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η μπαταρία του Mate 9 θέτει νέα στάνταρ στην τεχνολογία φόρτισης, συμπεριλαμβανομένης της Super Safe 5-gate προστασίας, που προσφέρει παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο της τάσης τους ρεύματος και της θερμοκρασίας εξαλείφοντας τους κινδύνους και προστατεύοντας τη ζωή της μπαταρίας.

*Geekbench 4.0.0 multi-core CPU performance and DDR performance

Νέο πρότυπο στις φωτογραφίες με smartphone

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του Huawei Ρ9, το Mate 9 διαθέτει Leica κάμερα με διπλό φακό δεύτερης γενιάς. Η Huawei και η Leica συνέχισαν την προσπάθεια τους για να βελτιώσουν και να ενισχύσουν την οπτική απόδοση της κάμερας, η οποία πλέον ενσωματώνει έναν RGB αισθητήρα 12 Megapixel (F2.2) και ένα μονοχρωματικό αισθητήρα 20 Megapixel, υποστηριζόμενους από εξελιγμένους αλγορίθμους εικόνας που συνεισφέρουν στη λήψη εκπληκτικών φωτογραφιών.

Ο αισθητήρας RGB συλλαμβάνει απίστευτα ζωντανά χρώματα, ενώ ο μονοχρωματικός αισθητήρας αποτυπώνει περίπλοκες λεπτομέρειες και βάθος που ταιριάζουν με το φωτογραφικό στυλ της Leica. Σε συνδυασμό με τη λειτουργία Οπτικής Σταθεροποίησης της Εικόνας (OIS) δίνουν στο Huawei Mate 9 μια προηγμένη ικανότητα και για νυχτερινές λήψεις φωτογραφιών.

Παράλληλα, ο Kirin 960 έχει σχεδιαστεί ειδικά για να υποστηρίζει τη διπλή κάμερα της Leica με υβριδικό ζουμ. Το υβριδικό «4 σε 1» Auto-Focus διαθέτει εστίαση με λέιζερ, εστίαση με αναγνώριση προσώπου, εστίαση βάθους και εστίαση αντίθεσης.

Υψηλός σχεδιασμός

Το Huawei Mate 9 βασίζεται στον υψηλής ποιότητας σχεδιασμό και χρησιμοποιεί τα καλύτερα υλικά για να δημιουργήσει ένα τηλέφωνο που διαθέτει οθόνη 5.9’’ FHD, η οποία είναι όμορφα σχεδιασμένη και άνετη στη χρήση. Βασισμένο σε μια εκτενή διαδικασία έρευνας και ανάπτυξης, το Mate 9 είναι κατασκευασμένο μέσα από 50 διαφορετικές διαδικασίες, με αποτέλεσμα ένα μονοκόμματο μεταλλικό πλαίσιο υψηλής ακρίβειας. Κάθε λεπτομέρεια, από την απαλή υφή που έχει δημιουργηθεί με την αμμοβολή έως την όμορφη χρωματική παλέτα, είναι αποτέλεσμα εμπειρίας 25 χρόνων και εκλεπτυσμένης δεξιοτεχνίας.

Η εμπειρία στο Android επαναπροσδιορίζεται

Με την παρουσίαση του EMUI 5.0, το Huawei Mate 9 επαναπροσδιορίζει το λειτουργικό σύστημα Android για να βελτιώσει την εμπειρία, την αισθητική και τη λειτουργικότητα. Με το EMUI 5.0, το Mate 9 γίνεται πιο έξυπνο και αποτελεσματικό με την πάροδο του χρόνου, κατανοώντας τα πρότυπα συμπεριφοράς των χρηστών και διασφαλίζοντας ότι οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν περισσότερο θα έχουν πρόσβαση και σε μεγαλύτερους πόρους του συστήματος. Αυτό εγγυάται μια μακράς διαρκείας ομαλή εμπειρία, αφού το EMUI 5.0 επιβραδύνει την επιδείνωση της απόδοσης  που όλα τα smartphones αντιμετωπίζουν.

Το EMUI 5.0 εισάγει επίσης μια εντελώς νέα σχεδίαση στο user experience του λογισμικού. Περισσότερο από το 50% των χαρακτηριστικών μπορεί τώρα να είναι προσβάσιμο με έως δύο κλικ, ενώ πάνω από το 90% μπορεί να επιτευχθεί μέσα σε τρία κλικ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights