Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Διαγωνισμός από την Κωτσόβολος και τους Μύλους Αγίου Γεωργίου

Διαγωνισμός από την Κωτσόβολος και τους Μύλους Αγίου Γεωργίου

απο Kostas Gliatiotis

Η Κωτσόβολος σε συνεργασία με τη γνωστή εταιρεία «Μύλοι Αγίου Γεωργίου» οργανώνουν έναν διαγωνισμό και 30 τυχεροί θα κερδίσουν συλλεκτικά καλάθια με προϊόντα και δώρα. Συγκεκριμένα, με την αγορά μιας κουζινο-μηχανής / πολυμίξερ ή ενός αρτοπαρασκευαστή ή μίας συσκευής pasta maker από την Κωτσόβολος, οι καταναλωτές μπαίνουν στη κλήρωση για να διεκδικήσουν ένα από τα 30 συλλεκτικά καλάθια που προσφέρουν οι «Μύλοι Αγίου Γεωργίου». Κάθε συλλεκτικό καλάθι περιέχει 18 πακέτα από διαφορετικά άλευρα «Μύλοι Αγίου Γεωργίου», ένα βιβλιαράκι με παραδοσιακές και σύγχρονες συνταγές και μια ποδιά, για δημιουργία και απόλαυση στην κουζίνα με προϊόντα άριστης ποιότητας και μοναδικής γεύσης.

Επισκεφτείτε κι εσείς ένα κατάστημα Κωτσόβολος ή το www.kotsovolos.gr, αποκτήστε τη συσκευή που επιθυμείτε και μπείτε στην κλήρωση έως τις 15 Φεβρουαρίου 2017 για να κερδίσετε ένα μοναδικό συλλεκτικό καλάθι.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights