Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Youtube: Σταματά τις υποχρεωτικές διαφημίσεις των 30 δευτερολέπτων

Youtube: Σταματά τις υποχρεωτικές διαφημίσεις των 30 δευτερολέπτων

απο Kostas Gliatiotis

Για όσους χρησιμοποιούν το Youtube (αλλά και γενικότερα τον Chrome ή τον Firefox) χωρίς κάποιο Ad Blocker, είναι σίγουρο ότι κατά καιρούς έχουν πετύχει διαφημίσεις που δεν μπορούν να αποφύγουν πριν την έναρξη ενός βίντεο.

Εκτός από τις συνηθισμένες πλέον διαφημίσεις που μετά από 5 δευτερόλεπτα σου δίνουν την επιλογή να τις προσπεράσεις και να δεις το βίντεο που θες, υπάρχει και ένα δεύτερο ενοχλητικό είδος διαφημίσεων στο Youtube. Αυτές διαρκούν 30 δευτερόλεπτα και είναι αδύνατον για τον χρήστη να τις προσπεράσει. Εμφανίζονται προφανώς λιγότερο συχνά όμως παραμένουν ενοχλητικές.

Η Google φαίνεται πως αποφάσισε να τις διακόψει πλήρως ώστε μέχρι το τέλος του 2018 να έχουν “εξαφανιστεί” από το Youtube. Στην θέση τους φαίνεται να προτείνει στις εταιρείες που θέλουν αν διαφημιστούν, μικρά διαφημιστικά βίντεο που επίσης δεν θα μπορεί να προσπεράσει ο χρήστης αλλά θα έχουν διάρκεια μόλις 6 δευτερόλεπτα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights