Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Βραβεία Καινοτομίας Ericsson 2017

Βραβεία Καινοτομίας Ericsson 2017

απο Kostas Gliatiotis

Η Ericsson (NASDAQ: ERIC) καλωσορίζει  το Διαγωνισμό Βραβείων Καινοτομίας, ένα παγκόσμιο φοιτητικό διαγωνισμό που δίνει τη δυνατότητα στους νέους να αναπτύξουν τις καινοτόμες ICT ιδέες τους σε συνεργασία με ειδικούς επαγγελματίες της Ericsson. Η θεματολογία του φετινού διαγωνισμού έχει να κάνει με το μέλλον των τροφίμων και βασίζεται στους στόχους που έχει θέσει ο ΟΗΕ για βιώσιμη ανάπτυξη.

Μέχρι το 2050, ο παγκόσμιος πληθυσμός αναμένεται να φτάσει τα 9.6 δισεκατομμύρια. Αυτή η ταχεία ανάπτυξη και η αυξανόμενη ζήτηση για τους πόρους του πλανήτη μας λαμβάνουν χώρα σε μια περίοδο σοβαρών οικονομικών, περιβαλλοντικών και κοινωνικών προκλήσεων. Το να διασφαλίσουμε ότι η παραγωγή τροφίμων και η κατανάλωση είναι επαρκείς και βιώσιμες αποτελεί μεγάλη πρόκληση, όμως παράλληλα και μία ευκαιρία να βελτιωθούν οι ζωές και η κατάσταση υγείας στον πλανήτη μας. Στην Ericsson έχουμε δει από πρώτο χέρι τον τρόπο με τον οποίο το ICT μπορεί να επηρεάσει τον κόσμο προς το καλύτερο.

Η πρόκληση του Διαγωνισμού Βραβείων Καινοτομίας 2017 είναι: Το μέλλον των τροφίμων και ο τρόπος με τον οποίο η χρήση της τεχνολογίας μπορεί να επέμβει σε αυτό και να το διαμορφώσει

Ποιες δυνατότητες προκύπτουν όταν όλο και περισσότερος πληθυσμός μοιράζεται τον πλανήτη μας; Με ποιο τρόπο είναι εφικτό να αναπτυχθούν οι ευκαιρίες για τη δημιουργία καλύτερων συνθηκών ζωής για τα δισεκατομμύρια που ζουν στον πλανήτη μας αυτή τη στιγμή καθώς και στο μέλλον; Πώς η χρήση νέων τεχνολογιών βοηθά στη μεταμόρφωση της ποιότητας ζωής, της παραγωγής τροφίμων και της κατανάλωσης;

Μέσα από το διαγωνισμό Βραβείων Καινοτομίας που διοργανώνει η Ericsson, δίνεται η ευκαιρία να ακουστούν καινοτόμες λύσεις και ιδέες εξέλιξης από νέους. Πώς μπορεί η δική σας ιδέα να είναι μέρος αυτής της εξέλιξης? Το μόνο απαραίτητο είναι μία ιδέα που θα μπορέσει να βελτιώσει τη μελλοντική πορεία των τροφίμων. Αν η ιδέα σας είναι πρωτοποριακή, σας δίνεται η δυνατότητα να κερδίσετε μεγάλα χρηματικά έπαθλα και όχι μόνο. Έπαθλο ύψους € 25.000, καθοδήγηση από εμπειρογνώμονες και η ευκαιρία να κάνετε την ιδέα σας πραγματικότητα είναι ορισμένα από όσα περιμένουν αυτούς που θα λάβουν μέρος στο φετινό διαγωνισμό. Ο διαγωνισμός Βραβείων Καινοτομίας που διοργανώνει η Ericsson αφορά όλους τους φοιτητές – όσους είναι στο πρώτο τους πτυχίο, στο μεταπτυχιακό, ακόμα και τους μεταδιδακτορικούς. Για να πληρούνται οι προϋποθέσεις συμμετοχής, θα πρέπει η ομάδα να αποτελείται από 2 έως 4 άτομα, ενώ απαραίτητο είναι όλα τα μέλη να είναι επί του παρόντος εγγεγραμμένοι φοιτητές, σε οποιοδήποτε από τα ήδη αναφερθέντα επίπεδα, που θα αποφοιτήσουν από την 1η Μαΐου 2017 και έπειτα. Οι εγγραφές για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό τελειώνουν στις 14 Μαρτίου, ενώ η τελική φάση θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο.

Η θετική επίδραση που η τεχνολογική καινοτομία μπορεί να έχει στους ανθρώπους, τις επιχειρήσεις και την κοινωνία αποτελεί το κίνητρο για το δυναμικό της Ericsson από την ίδρυση της εταιρείας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights