Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Visa εγκαινιάζει το Νέο Innovation Center στο Λονδίνο

Η Visa εγκαινιάζει το Νέο Innovation Center στο Λονδίνο

απο Kostas Gliatiotis

Η Visa Inc. ανακοίνωσε σήμερα τα εγκαίνια του Visa Innovation Center London, που βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία της Ευρώπης στο Paddington. Ο χώρος, που είναι ο μεγαλύτερος του παγκοσμίου δικτύου των κέντρων καινοτομίας της Visa, αποτελεί ένα συναρπαστικό περιβάλλον όπου η Visa θα έχει τη δυνατότητα να εργαστεί μαζί με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, εμπόρους και άλλους εταίρους με σκοπό την ανάπτυξη επόμενης γενιάς λύσεων πληρωμών.

Επιπλέον, παραδείγματα εφαρμογών σε connected περιβάλλον, όπως η πληρωμή για την ασφάλεια αυτοκινήτου απευθείας από το αυτοκίνητο ή η παραγγελία λαχανικών μέσα από εφαρμογή του ψυγείου θα ενθουσιάσουν τους επισκέπτες, οι οποίοι θα μπορούν ακόμα και να διαλέξουν θέση για έναν αγώνα της Formula E, πληρώνοντας τα εισιτήρια τους μέσω βιομετρικής επικύρωσης.

Επίσης, προγραμματιστές σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, εταιρείες τεχνολογίας και start ups έχουν πλέον τη δυνατότητα μέσω APIs (Διεπαφές Προγραμματισμού Εφαρμογών) και SDKs (κιτ ανάπτυξης λογισμικού), να δημιουργήσουν τις εφαρμογές του μέλλοντος.

Ο κ. Νίκος Καμπανόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Visa Europe για Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία, δήλωσε:

“Συχνά οι επιχειρήσεις χρειάζονται μία μικρή ώθηση για να μετατρέψουν τον πυρήνα μίας καλής ιδέας σε κάτι πραγματικά πρωτοποριακό. Ως εκ τούτου, είμαστε ενθουσιασμένοι που η Visa ξεκινά αυτό το κέντρο καινοτομίας στο Λονδίνο ενισχύοντας την παγκόσμια τεχνολογία, αποδεικνύοντας ότι η εταιρεία είναι ανοιχτή σε μεγάλες ιδέες και καινοτομίες.”

Visa Innovation Center στο Λονδίνο

Το νέο Innovation Center στο Λονδίνο «ενώνεται» μ’ ένα παγκόσμιο δίκτυο κέντρων καινοτομίας που βρίσκονται σε hotspots τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένου των Βερολίνο, Dubai, Μαϊάμι, San Francisco, Σιγκαπούρη και Τελ Αβίβ.

“Αυτό που κάνει την προσέγγισή μας στην καινοτομία μοναδική είναι ότι όλα τα κέντρα μας έχουν να κάνουν με τη συνεργασία με πελάτες με σκοπό την επίλυση προβλημάτων σε πραγματικό χρόνο, την ενασχόληση με θέματα που επιβαρύνουν τους καταναλωτές ή την επίλυση επιχειρηματικών προβλημάτων με τη χρήση ψηφιακών λύσεων,” δήλωσε ο Jim McCarthy, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος σε θέματα Καινοτομίας και Στρατηγικών Συνεργασιών της Visa. “Η εφαρμογή των παραπάνω ενεργειών στα κέντρα μας σε παγκόσμιο επίπεδο έχει τεράστια επιτυχία και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που εγκαινιάζουμε τέτοιου είδους state-of-art εγκαταστάσεις στην Ευρώπη.”

Καθώς η βιομηχανία πληρωμών μεταβαίνει από πλαστική μορφή σε ψηφιακή, η Visa θέλει να διασφαλίζει ότι κάθε συσκευή συνδεδεμένη με το Internet ή wearable θα αποτελούν ασφαλές μέσο εμπορίου. Το παγκόσμιο δίκτυο κέντρων καινοτομίας της Visa αποτελεί σημαντικό κομμάτι αυτής της αποστολής προωθώντας την καινοτομία και δημιουργώντας ένα περιβάλλον που θα καθιστά δυνατή τη συμμετοχή, την εμπειρία και τη συνεργασία με ένα ευρύ φάσμα εταίρων και πελατών:

  • Συμμετοχή: Το περιβάλλον του κέντρου παρέχει στους πελάτες και τους εταίρους οτιδήποτε χρειάζονται για να εργαστούν πάνω στις ψηφιακές λύσεις
  • Εμπειρία: Η Visa δίνει έμφαση σε μία ανθρωποκεντρική προσέγγιση όπου η ανάπτυξη προϊόντος είναι επικεντρωμένη στον πελάτη και παρέχει πραγματικά οφέλη για τους χρήστες.
  • Συνεργασία: Οι πελάτες και οι εταίροι μπορούν να αλληλοεπιδρούν με τους εμπειρογνώμονες της Visa και να έχουν πρόσβαση στην τεχνολογία της Visa. Αυτό περιλαμβάνει APIs και SDKs διαθέσιμα μέσω της πλατφόρμας Visa Developer Platform.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights