Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Huawei: Παρουσίασε το P10 και το P10 Plus

Huawei: Παρουσίασε το P10 και το P10 Plus

απο Kostas Gliatiotis

Συνεχίζοντας την εντυπωσιακή και ιδιαίτερα “επιθετική” πορεία της, η Huawei παρουσίασε και επίσημα πριν λίγη ώρα το νέο P10 μαζί με το P10 Plus.

Οι δύο νέες συσκευές συνεχίζουν την πολύ καλή πορεία της εταιρείας στην High End κατηγορία, βελτιώνοντας τους τομείς εκείνους που θα τις κάνουν ακόμα καλύτερες από τον προκάτοχο τους, το P9 και το P9 Plus.

Τα δύο P10 διατηρούν τις 2 κάμερες στο πίσω μέρος τους, όπως και την συνεργασία με την Leica για την δημιουργία τους, αλλά και για το λογισμικό που δημιουργεί τις τελικές φωτογραφίες. Όπως και στο Mate 9, η έγχρωμη κάμερα έχει αισθητήρα 12 Mpixels που πλέον όμως διαθέτει και Optical Image Stabilization, κάτι που απουσίαζε από το p9 και το P9 Plus. Η δευτερη ασπρόμαυρη κάμερα έχει αισθητήρα των 20 Mpixels, όπως ακριβώς και στο Mate 9, όμως στα δύο νέα P10 έχει αποκτήσει μερικές νέες ενδιαφέρουσες δυνατότητες.

Το μπροστινό μέρος των δύο συσκευών έχει μερικές σημαντικές αλλαγές. Κάτω από την οθόνη βρίσκεται πλέον ένα πλήκτρο που λειτουργεί ταυτόχρονα και σαν αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, κάτι που μέχρι σήμερα η εταιρεία τοποθετούσε στο πίσω μέρος των συσκευών της. Σε συνεργασία με την Corning, τα δύο P10 και P10 Plus έχουν πάνω από την οθόνη τους το νέο Gorilla Glass 5, που επεκτείνεται σε ολόκληρη την επιφάνεια και καλύπτει και το πλήκτρο κάτω από την οθόνη.

Στον τομέα της οθόνης πιο συγκεκριμένα, το P10 και το P10 Plus διαφέρουν στην διαγώνιο αλλά και στην ανάλυση της. Για πρώτη φορά σε συσκευή μαζικής παραγωγής από την Huawei, το P10 Plus έχει ανάλυση QHD 2560 x 1440 pixels για την 5.5 ιντσών LCD οθόνη του (αντί της AMOLED οθόνης του P9 Plus…) με το “κανονικό” P10 να έχει οθόνη 5.1 ιντσών και ανάλυσης 1080p, πάντα τεχνολογίας LCD.

Στο εσωτερικό και των δύο P10 βρίσκεται φυσικά ο νεότερος και ισχυρότερος Kirin 960, κατασκευασμένος από την ίδια τη Huawei. Αυτός συνδυάζεται με 4 GB μνήμης RAM και για το P10 αλλά και για το P10 Plus, στο δεύτερο όμως θα υπάρχει και έκδοση με 6 GB RAM και 128 GB αποθηκευτικού χώρου, αντί για τα 64 GB της βασικής έκδοσης και για τις δύο συσκευές.

Η μπαταρία του P10 εχει χωρητικότητα 3.200 mAh ενώ αυτή του P10 Plus είναι αρκετά μεγαλύτερη στα 3.750 mAh. Το νέο MIUI της Huawei, στην έκδοση 5,1 που παρουσιάστηκε μαζί με τις δύο νέες συσκευές, υπόσχεται καλύτερη διαχείριση ενέργειας, μαζί με τις δυνατότητες εκμάθησης του τρόπου χρήσης από τον ιδιοκτήτη των συσκευών, και την βελτιστοποίηση της μνήμης RAM μετά από χρήση αρκετών μηνών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights