Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ LG: Παρουσίασε και επίσημα το G6

LG: Παρουσίασε και επίσημα το G6

απο Kostas Gliatiotis

Όπως ήταν αναμενόμενο, και μετά από αρκετές διαρροές τις τελευταίες ημέρες, η LG έκανε σήμερα επίσημη την ύπαρξη του νέου κορυφαίου Smartphone της, του G6.

Οι περισσότερες από τις πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει, επιβεβαιώθηκαν, και το G6 αποτελεί μια πραγματικά νέα και αρκετά ενδιαφέρουσα συσκευή.

Αρχικά, η οθόνη του που είναι και το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του, έχει “ασυνήθιστη” αναλογία 18:9 και ανάλυση 2880 x 1440 pixels. Η διαφορά στην “κάθετη” ανάλυση οφείλεται στο μεγαλύτερο μήκος της οθόνης. H εταιρεία έχει κάνει σημαντική προσπάθεια να μειώσει το πλαίσιο γύρω από την οθόνη αυτή όσο το δυνατόν περισσότερο, και το G6 είναι πραγματικά εντυπωσιακό σε αυτόν τον τομέα.

Οι αλλαγές συνεχίζονται και στον τομέα της κάμερας, όπου το G6 διατηρεί την διπλή διάταξη στο πίσω μέρος του, με διαφορετική όμως ανάλυση για τις δύο κάμερες. Αντί των 16+8 Mpixels του G5, το νέο G6 έχει δυο κάμερες των 13 mpixels. Η μια από αυτές αποτελεί την “βασική” του κάμερα, με Optical Image Stabilization, ενώ η δεύτερη διαθέτει και πάλι έναν ευρυγώνιο φακό που της επιτρέπει να έχει ένα σημαντικά μεγαλύτερο οπτικό πεδίο. Μένει να δούμε αν η LG έχει βρει νέους τρόπους να συνεργάζονται οι δύο κάμερες τώρα που έχουν την ίδια ανάλυση.

Το G6 αποτελεί επίσης την πρώτη συσκευή της εταιρείας που έρχεται με αντοχή στο νερό και την σκόνη, και πιστοποίηση IP68, κάτι που δυστυχώς σημαίνει ότι η μπαταρία του δεν είναι αφαιρούμενη όπως στις προηγούμενες High End προτάσεις της εταιρείας.

Δυστυχώς όμως, επιβεβαιώθηκαν και οι φήμες που ήθελαν την LG να περιορίζεται στην χρήση του αμέσως προηγούμενου Snapdragon 821 της Qualcomm αντί του νεότερου και καλύτερου Snapdragon 835. Η εταιρεία δεν αναφέρει επίσημα αν όντως η Samsung έχει δεσμεύσει όλη την διαθέσιμη παραγωγή του νέου επεξεργαστή, όμως αναφέρει από την πλευρά της ότι με αυτόν τον τρόπο μπορεί να εκμεταλλευτεί την εμπειρία που έχει αποκτήσει πάνω στον Snapdragon 820 (του οποίου αποτελεί απλά βελτίωση ο 821) αλλά και το ότι έχει βελτιώσει σημαντικά την απαγωγή θερμότητας στο G6.

Η μνήμη RAM έχει παραμείνει στα 4 GB, με την LG να είναι δικαίως μάλλον, από τις εταιρείες που θεωρούν ότι δεν είναι πραγματικά απαραίτητη η αύξηση της. Ο αποθηκευτικός χώρος θα είναι 32 ή 64 GB ανάλογα με την χώρα ενώ όλες οι εκδόσεις του G6 διαθέτουν υποδοχή για κάρτες μνήμης MicroSD.

Το G6 θα έρθει στην αγορά με το Android 7.0 Nougat της Google, και την νεότερη έκδοση του UX της LG, ειδικά σχεδιασμένη να εκμεταλλεύεται την αναλογία της οθόνης του.

 

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights