Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Εμπειρία θέασης και ήχου που καθηλώνει υπόσχεται η LG Electronics Hellas με τη νέα προσφορά της

Εμπειρία θέασης και ήχου που καθηλώνει υπόσχεται η LG Electronics Hellas με τη νέα προσφορά της

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG) επιβραβεύει τους καταναλωτές για την επιλογή τους και τους προσφέρει αυτό το Μάρτιο δώρο με την αγορά μίας τηλεόρασης LG OLEDτο LG Sound Bar SH7. Έτσι, οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν καθηλωτική εμπειρία θέασης και ήχου στο σαλόνι του σπιτιού τους. Συγκεκριμένα, από την 1η μέχρι τις 31 Μαρτίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, αγοράζοντας μία τηλεόραση LG OLED–της σειράς E6, C6και B6, η εταιρεία προσφέρει δωρεάν ένα LG Sound Bar SH7.

Οι τηλεοράσεις OLED 4K της LG αποτελούν μικρά έργα σύγχρονης ψηφιακής τέχνης τα οποία προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία θέασης. Διαθέτουν τεχνολογία LG OLED HDR καθιστώντας ικανή την υποστήριξη Dolby Vision, που εξασφαλίζουν πιο φωτεινές και λεπτομερείς εικόνες με απόλυτη αντίθεση και άκρως εντυπωσιακά χρώματα. Τα αυτό-φωτιζόμενα pixel που διαθέτουν, ανάβουν και σβήνουν από μόνα τους, προσφέροντας με μοναδικό τρόπο το απόλυτο μαύρο και ζωντανεύοντας στην οθόνη δισεκατομμύρια τέλεια χρώματα για τη μέγιστη απόδοση του περιεχόμενου. Επιπλέον, το πιστοποιητικό ULTRA HD PREMIUM εξασφαλίζει ότι η ποιότητα εικόνας και ήχου της τηλεόρασης είναι από τις υψηλότερες, ενώ η OLED TV συμπληρώνει αυτήν την τεχνολογία, παρέχοντας την τέλεια παλέτα στην οποία μπορεί ο χρήστης να απολαύσει ULTRA HD Premium TV. Τέλος, είναι εξοπλισμένες με τη βραβευμένη πλατφόρμα LG webOS 3.0, η οποία προσφέρει στον χρήστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας με τις εντυπωσιακές λειτουργίες Magic Zoom, Magic Mobile Connection και Magic Remote.

Η ασύρματη ηχομπάρα SH7 της LG προσφέρει κρυστάλλινο, καθαρό ήχο υψηλής ποιότητας, απόλυτη συμβατότητα Bluetooth και απρόσκοπτη αναπαραγωγή της μουσικής που ακολουθεί το χρήστη σε κάθε δωμάτιο. Διαθέτει προηγμένες λειτουργίες και χαρακτηριστικά για απόδοση ήχου υψηλής ευκρίνειας, ενώ προσφέρει δυνατότητα πρόσβασης στο ‘Google Cast’, για ακόμα περισσότερες επιλογές στη μουσική. Είναι συμβατή με λειτουργικά Android και iOS, για την αναπαραγωγή μουσικής, καθώς και τη δυνατότητα αποστολής της σε φορητές ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές του χρήστη, όπως smartphones, tablets, laptop ή PC.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights