Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Το Samsung Galaxy S7 edge διακρίθηκε ως το Καλύτερο Smartphone στην έκθεση MWC 2017

Το Samsung Galaxy S7 edge διακρίθηκε ως το Καλύτερο Smartphone στην έκθεση MWC 2017

απο Kostas Gliatiotis

Το Samsung Galaxy S7 edge διακρίθηκε ως το Καλύτερο Smartphone του 2016 (“Best Smartphone 2016”) από την GSMA στην κατηγορία Καλύτερα Κινητά Τηλέφωνα και Συσκευές στο πλαίσιο των ετήσιων βραβείων “Global Mobile Awards”, που πραγματοποιήθηκαν στο Mobile World Congress 2017.

Ως παγκόσμιος ηγέτης στη mobile καινοτομία, η Samsung συνεχίζει να επιδιώκει αδιάκοπα το καλύτερο σε hardware, λογισμικό και υπηρεσίες, επαναπροσδιορίζοντας τα όρια του εφικτού για τους καταναλωτές παγκοσμίως. Το Galaxy S7 edge βραβεύθηκε για το κομψό σχεδιασμό του, την προηγμένη κάμερα και τις εξαιρετικές επιδόσεις του.

«Μας τιμάει η αναγνώριση της δεξιοτεχνίας μας στο σχεδιασμό και της καινοτομίας με το Galaxy S7 edge», δήλωσε ο Junho Park, Αντιπρόεδρος του Global Product Strategy, Mobile Communications Business στη Samsung Electronics. «Αυτό το βραβείο είναι η απόδειξη της συνεχούς επιδίωξής μας για αριστεία, καθώς συνεχίζουμε να ξεπερνάμε τις προσδοκίες των καταναλωτών χάρη στην επαναστατική mobile τεχνολογία».

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights