Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η LG χορηγός τεχνολογίας στην 4η Ετήσια Συνάντηση Δημιουργών στο Ζάππειο Μέγαρο

Η LG χορηγός τεχνολογίας στην 4η Ετήσια Συνάντηση Δημιουργών στο Ζάππειο Μέγαρο

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG) συμμετείχε ως Χορηγός Τεχνολογίας στην 4η Ετήσια Συνάντηση Δημιουργών εικαστικού κοσμήματος με θέμα «Η Οδύσσεια των Υλικών», η οποία διοργανώθηκε από την πλατφόρμα A JEWEL MADE IN GREECEστο Ζάππειο Μέγαρο. Η διαδραστική εκδήλωση διοργανώθηκε από τις 3 έως τις 6 Μαρτίου 2017 υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και του Enterprise Greece.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Η Οδύσσεια των Υλικών» στην κυρτή τηλεόραση υπέρ-υψηλής ανάλυσης LGOLED 77 ιντσών (77EC980V). Με τη βοήθεια των υψηλών προδιαγραφών και χαρακτηριστικών της τηλεόρασης, όπως τα αυτο-φωτιζόμενα pixels και η απόδοση της εικόνας με απόλυτο μαύρο και τέλειο χρώμα, οι επισκέπτες απόλαυσαν την ταινία που είναι εμπνευσμένη από την έκθεση «ΟΔΥΣΣΕΙΕΣ» του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα. Επιπλέον, ο υψηλής αισθητικής σύγχρονος κυρτός σχεδιασμός της τηλεόρασης διευκόλυνε την απρόσκοπτη παρακολούθηση της ταινίας από οποιαδήποτε γωνία θέασης.

Η 4η ανανεωμένη συνάντηση δημιουργών φιλοξένησε 61 σύγχρονους Έλληνες επαγγελματίες σχεδιαστές, μεταξύ άλλων την Bryna Pomp, Jewelry specialist – curator  Mad Museum of Arts & Design, καθώς και τον Εrick Slutsky, Executive Vice President of “CURENT” Public Relations Νew York και τους συνεργάτες του, οι οποίοι  έχουν αναλάβει την προβολή της έκθεσης Α JEWEL MADEI IN GREECE @ MAD NEW YORK, και παρουσίασε τις δημιουργίες τους σε 4 ενότητες. Το θέμα της φετινής χρονιάς, «Η Οδύσσεια των Υλικών», ανέδειξε τα μυστικά του χρυσού, το ασημιού, των διαμαντιών και άλλων πολύτιμων και ημιπολύτιμων λίθων, με τη συμβολή του Επιστημονικού συνεργάτη, έγκριτου Γεμολόγου, Γιώργου Σπυρομήλιου. Επίσης, στη φετινή έκθεση υπήρχε ένα αφιέρωμα στα μαργαριτάρια και οι συμμετέχοντες σχεδιαστές παρουσίασαν από ένα πρωτότυπο κόσμημα δημιουργημένο από μαργαριτάρια.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights