Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Apple: Τα νέα iPhone κατά του AIDS, και το νέο iPad 9.7’’

Apple: Τα νέα iPhone κατά του AIDS, και το νέο iPad 9.7’’

απο John Leondaris

Μια νέα σειρά iPhone 7 και iPhone 7 Plus βαμμένα στο… κόκκινο, παρουσίασε η Apple.

Τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus RED Special Edition διαθέτουν φινίρισμα αλουμινίου σε ζωηρό κόκκινο χρώμα και δίνουν στους καταναλωτές την ευκαιρία να συνεισφέρουν στον αγώνα κατά της εξάπλωσης του AIDS, φέρνοντας τον κόσμο ένα βήμα πιο κοντά στη γενιά που θα είναι εντελώς απαλλαγμένη από τον ιό αυτό.

Παράλληλα, η Apple παρουσίασε το νέο iPad 9.7’’ με υψηλής ποιότητας οθόνη Retina και μοναδικές επιδόσεις.

Τέλος, η Apple ανακοίνωσε το νέο app “Clips”, που εγκαινιάζει έναν νέο διασκεδαστικό τρόπο επεξεργασίας αρχείων στο iPhone και στο iPad, συνδυάζοντας video, φωτογραφίες και μουσική για τη δημιουργία μοναδικού περιεχομένου για τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (social networks).

Όλα τα νέα προϊόντα αναμένονται σύντομα στην Ελλάδα και στην Κύπρο από την  iSquare, η οποία προτείνει ως τον καλύτερο τρόπο απόκτησης ενός iPhone, το πρόγραμμα iUpgrade, που δίνει τη δυνατότητα απόκτησης της συσκευής σε 24 άτοκες δόσεις και δικαίωμα ανανέωσης στο νεότερο μοντέλο iPhone κάθε χρόνο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights