Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Βραβείο εταιρικής επικοινωνίας για τη Samsung Electronics Hellas στα Corporate Affairs Excellence Awards

Βραβείο εταιρικής επικοινωνίας για τη Samsung Electronics Hellas στα Corporate Affairs Excellence Awards

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung Electronics Hellas διακρίθηκε στα Βραβεία Corporate Affairs Excellence Awards 2016 για την καμπάνια «Γνώρισέ τους», που πραγματοποίησε στο πλαίσιο της χορηγίας της στην Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και ομάδα στους 15ους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Η εταιρεία κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία Διευρυμένη / Πολυκαναλική Εταιρική Επικοινωνία (Corporate Integrated Communication).

Στο πλαίσιο της χορηγίας της, η Samsung δημιούργησε την καμπάνια «Γνώρισέ τους» με πρωταρχικό στόχο να φέρει στο προσκήνιο την ήδη εντυπωσιακή αθλητική διαδρομή και τις διακρίσεις των αθλητών μελών της Παραολυμπιακής Oμάδας, αναδεικνύοντας την προσπάθεια, το πείσμα, την επιμονή και το πάθος τους. Πρωταγωνιστές της καμπάνιας ήταν οι αθλητές Δήμητρα Κοροκίδα, Αντώνης Τσαπατάκης, Χρήστος Καπέλλας και Παναγιώτης Τριανταφύλλου. Η καμπάνια δημιουργήθηκε από την Asset Ogilvy Public Relations και τη Soho Square, σε παραγωγή της FOSS Productions.

Η Ειρήνη Βασιλείου, Marketing & Communications Manager στη Samsung Electronics Hellas δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά για μας να βλέπουμε πως αναγνωρίζονται οι προσπάθειές μας να στηρίζουμε το Παραολυμπιακό κίνημα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως όλους τους συνεργάτες μας, η συμβολή των οποίων ήταν καθοριστική για την επιτυχία του προγράμματος».  

Τα βραβεία Corporate Affairs Excellence Awards διοργανώνονται από τον τομέα Εταιρικών Υποθέσεων (Corporate Affairs) της ΕΕΔΕ. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαρτίου 2017 στην Αίγλη Ζαππείου, όπου πλήθος στελεχών του ελληνικού επιχειρείν έδωσε το παρών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights