Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η LG Electronics Hellas χορηγός της εκδήλωσης ‘Designer Jewelry’

Η LG Electronics Hellas χορηγός της εκδήλωσης ‘Designer Jewelry’

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG), συμμετείχε και φέτος στην εκδήλωση του φιλανθρωπικού οργανισμούCREAIDστο πλαίσιο της έκθεσηςDesigner Jewelry”, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 4 Απριλίου στο One Athens. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν δεκάδες εκπρόσωποι τόσο του επιχειρηματικού, εφοπλιστικού και πολιτικού χώρου, αλλά και καταξιωμένοι σχεδιαστές και καλλιτέχνες.

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός “CREAID”, ιδρύθηκε από τη γνωστή επιχειρηματία και εικαστικό κα. Μαρίνα Βερνίκου, έχοντας ως θεμελιώδη αρχή τη «Δημιουργία Αρωγής» (Create to Aid), με σκοπό το συνδυασμό δημιουργικότητας μέσα από έργα τέχνης και της βοήθειας σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Πρόκειται για έναν οργανισμό που χρησιμοποιεί την καλλιτεχνική έμπνευση και τις δημιουργίες των υποστηρικτών του με σκοπό να προσφέρει βοήθεια σε αδύναμες κοινωνικές ομάδες. Φέτος, το CREAID κάλεσε καταξιωμένους Έλληνες, διεθνείς σχεδιαστές και ανθρώπους στο χώρο του κοσμήματος, για να δημιουργήσουν ένα, μοναδικά για το σκοπό, σχεδιασμένο fine jewelry (κολιέ, βραχιόλι, σκουλαρίκια, δαχτυλίδι, τιάρα, κ.ά.).

Oι καλεσμένοι της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τα κοσμήματα καθώς και τις εντυπωσιακές LG τηλεοράσεις, την LGOLED 77 ιντσών και την E6 OLED TV 65 ιντσών. Τα βλέμματα έκλεψε η LGOLED 77 ιντσών με την εκπληκτική απεικόνιση των κοσμημάτων και τα ζωντανά χρώματά της. Και στις δύο τηλεοράσεις γινόταν η προβολή σε φωτογραφίες όλων των κοσμημάτων – έργων τέχνης των καλλιτεχνών της εκδήλωσης.

Η LGOLED 77 ιντσών είναι ιδανική για την προβολή πεντακάθαρων εικόνων υψηλής 4Κ ευκρίνειας με ρεαλιστικά, έντονα χρώματα και απρόσκοπτη θέαση από οποιοδήποτε σημείο. Η βραβευμένη, με ‘2016 CES Best of Innovations, κυρτή LGOLED 77 ιντσών αποτελεί ένα εξαιρετικό επίτευγμα της σύγχρονης μηχανικής και του σχεδιασμού. Η επαναστατική τεχνολογία οθόνων OLED 4Κ της LG προσφέρει πραγματικά εξαίρετη ποιότητα εικόνας, με τέλεια απόδοση του μαύρου και εκπληκτική ζωντάνια στα χρώματα. Με ελαφρά κυρτό σχήμα, οι θεατές απολαμβάνουν την προβολή απρόσκοπτα, από οποιαδήποτε γωνία. Η τεχνολογία WRGB εγγυάται την απόλυτη αναλογία αντίθεσης, ώστε τα χρώματα να φαίνονται ακόμα πιο πλούσια και φωτεινά, αλλά και το μαύρο ακόμα πιο σκούρο και έντονο. Οι τηλεοράσεις OLED 4Κ διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία CINEMA 3D για ρεαλιστική τρισδιάστατη δράση και επιπλέον την εύχρηστη βραβευμένη πλατφόρμα Smart+TV WebOS, για μια μοναδική εμπειρία Smart TV.

Η LG OLED E6 65 ιντσών διαθέτει τον μηχανισμό LG OLED HDR ο οποίος υποστηρίζει Dolby Vision, προβάλλοντας έτσι πιο φωτεινές και ακριβείς εικόνες με μεγαλύτερη αντίθεση και εντυπωσιακά βελτιωμένα χρώματα. Με περισσότερες από 20 στάσεις φωτεινότητας, το νέο μοντέλο της εταιρείας προσφέρει απόδοση εικόνας με την παραμικρή λεπτομέρεια, τόσο σε σκοτεινό όσο και σε φωτεινό περιεχόμενο, ενώ το πιστοποιητικό ULTRA HD PREMIUM εξασφαλίζει την υψηλότερη ποιότητα εικόνας και ήχου. Επιπλέον, τα αυτο-φωτιζόμενα pixel τα οποία ανάβουν και σβήνουν από μόνα τους, δημιουργούν το απόλυτο μαύρο ενώ παράλληλα ζωντανεύουν και αποδίδουν τέλεια τα χρώματα. Στο κομμάτι της απόδοσης του ήχου, η LG OLED TV E6 προσφέρει υψηλής ποιότητας ήχο με την υπογραφή της harman/kardon® ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την εμπειρία θέασης, ενώ το ενσωματωμένο ηχείο Sound Bar προσφέρει ακουστική προς όλες τις κατευθύνσεις δίνοντας την ευκαιρία στον θεατή να απολαύσει πλούσιο και βαθύ ήχο.

Η ηλεκτρονική δημοπρασία ξεκίνησε την 1η Απριλίου και θα διαρκέσει μία εβδομάδα, ενώ τα συνολικά έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights