Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Nέο Αποκλειστικό Επισκευαστικό Κέντρο για προϊόντα Huawei

Nέο Αποκλειστικό Επισκευαστικό Κέντρο για προϊόντα Huawei

απο Kostas Gliatiotis

Με μερίδιο αγοράς που συνεχώς μεγαλώνει, η Huawei ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αυξανόμενης πελατειακής της βάσης δημιουργώντας ένα περιβάλλον φιλικό αλλά συνάμα υψηλών προσδοκιών για την ταχεία και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του πελάτη και την ευκαιρία άμεσης επαφής του με όλα τα τελευταία προϊόντα και αυθεντικά αξεσουάρ (φορτιστές, θήκες, power banks κτλπ) της Huawei.

Η λειτουργία του πρώτου Huawei Exclusive Service Center στην Αθήνα ξεκίνησε από τις 30 Μαρτίου, προσφέροντας και την δυνατότητα αυθημερόν επισκευής προϊόντων κινητής τηλεφωνίας.

Το Huawei Exclusive Service Center είναι στρατηγικά τοποθετημένο στα όρια του δακτυλίου της Αθήνας, επί της οδού Μιχαλακοπούλου 178, στους Αμπελόκηπους. Το άριστα εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο από τη Huawei προσωπικό βρίσκεται στη διάθεση σας καθημερινά από Δευτέρα έως  Παρασκευή 09:00π.μ – 17:00 μ.μ.

Tο τηλέφωνο επικοινωνίας του καταστήματος είναι το: 217 0007575

Με τη σταδιακή επέκταση των υπηρεσιών μας η Huawei υποστηρίζει με ουσιαστικό τρόπο τη στρατηγική της εταιρείας για τη κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Ελληνική αγορά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights