Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy S8: 720.000 προ-παραγγελίες

Samsung Galaxy S8: 720.000 προ-παραγγελίες

απο Kostas Gliatiotis

Φαίνεται πως η επιτυχία που γνωρίζει η Samsung με το Galaxy S8 είναι και η μεγαλύτερη στην μέχρι σήμερα πορεία της εταιρείας στον χώρο των Smartphones.

Σύμφωνα με τον Koh Dong-jin, πρόεδρο της Samsung Mobile, οι δύο εκδόσεις του Galaxy S8 έχουν φτάσει τις 720.000 προ-παραγγελίες στην Νότιο Κορέα μόνο. Ο ίδιος πιστεύει ότι έχουν καταφέρει ήδη να αλλάξουν προς το καλύτερο την εικόνα της εταιρείας μετά τα όσα συνέβησαν με το Galaxy Note 7.

Οι δύο εκδόσεις του Galaxy S8 πρόκειται να ξεκινήσουν να πωλούνται στη Νότιο Κορέα στο τέλος του μήνα, ενώ οι προ-παραγγελίες αναμένεται μέχρι την Δευτέρα να έχουν φτάσει το ένα εκατομμύριο συσκευές.

Η Samsung προς το παρόν δεν έχει ανακοινώσει πάντως πόσοι είναι οι χρήστες που προτιμούν το “μικρό” Galaxy S8 και πόσοι είναι αυτοί που έχουν επιλέξει το μεγαλύτερο S8+.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights