Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Οι καλύτερες ελληνικές σειρές στο Vodafone TV μέσω του ANT1 NEXT

Οι καλύτερες ελληνικές σειρές στο Vodafone TV μέσω του ANT1 NEXT

απο John Leondaris

Η Vodafone Ελλάδας ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με τον ΑΝΤ1 και εμπλουτίζει την υπηρεσία Vodafone TV με τις καλύτερες ελληνικές σειρές. Στο πλαίσιο αυτό, πρώτοι οι συνδρομητές Vodafone TV θα απολαύσουν δωρεάν το περιεχόμενο της υπηρεσίας ΑΝΤ1 ΝΕΧΤ που προσφέρει αγαπημένες σειρές του ANT1 με όλους τους κύκλους και όλα τα επεισόδια αλλά και επιπλέον αποκλειστικά προνόμια.

Πλέον, οι λάτρεις των τηλεοπτικών σειρών μπορούν να απολαμβάνουν και ελληνικό περιεχόμενο, on demand και δωρεάν, από τον ΑΝΤ1 ΝΕΧΤ μέσω του Vodafone TV. Πιο συγκεκριμένα, ο ΑΝΤ1 ΝΕΧΤ περιλαμβάνει τις παρακάτω κατηγορίες περιεχομένου:

NEXT EPISODE

Αποκλειστικά μέσω του ΑΝΤ1 ΝΕΧΤ οι συνδρομητές μπορούν να δουν πρώτοι το επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης τους σειράς πριν την προβολή του στην τηλεόραση. “Μπρούσκο”, “Οι Συμμαθητές”, “Ταμάμ”, “Δίδυμα Φεγγάρια” και “Daddy Cool” είναι διαθέσιμα σε Α’ προβολή στην κατηγορία NEXT episode.

LATEST SEASON

Όλα τα επεισόδια της τρέχουσας σεζόν των αγαπημένων σειρών του ANT1 είναι διαθέσιμα, αμέσως μετά την προβολή τους στην τηλεόραση, στην κατηγορία Latest Season. Οι συνδρομητές του Vodafone TV μπορούν να απολαύσουν τα πιο πρόσφατα επεισόδια των σειρών “Μπρούσκο”, “Ταμάμ”, “Δίδυμα Φεγγάρια”, “Daddy Cool” και “Στο Καλό Γλυκιά μου Συμπεθέρα” καθώς και των δημοφιλών εκπομπών “The 2night show” και “Όλα Ξεκόλλα”.

BOX SETS

Οι παραπάνω σειρές καθώς και κλασικές σειρές του ΑΝΤ1 που ξεχώρισαν στο παρελθόν όπως “Εγκλήματα”, “Θα βρεις τον Δάσκαλό σου” και “Λίτσα.com” είναι διαθέσιμες στην κατηγορία Box Sets με όλους τους κύκλους και επεισόδια, για ατελείωτους μαραθώνιους τηλεοπτικών σειρών.

Το περιεχόμενο του ANT1 NEXT στο Vodafone TV θα εμπλουτίζεται συνεχώς με επιπλέον πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές όπως “Φίλα τον βάτραχό σου”, “Πόλεμος των άστρων”, “Εκδρομή” κ.α.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights