Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Το Huawei Road Show για δέκατη χρονιά στην Ελλάδα

Το Huawei Road Show για δέκατη χρονιά στην Ελλάδα

απο Kostas Gliatiotis

H Huawei, κορυφαίος πάροχος λύσεων Πληροφορικής και Τεχνολογίας (ICT), παρουσιάζει τις τελευταίες της καινοτομίες που θα φέρουν την εταιρεία σε μια νέα εποχή ενσωμάτωσης υπηρεσιών Cloud και θα οδηγήσουν σε νέους δρόμους ανάπτυξης Real Time – On Demand – All Online (ROADS). Το Road Show Trailer θα περιοδεύσει σε 22 χώρες της Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης και των Σκανδιναβικών χωρών, με την Αθήνα ως πρώτη του Στάση στο Ποδηλατοδρόμιο του Ολυμπιακού Σταδίου από τις  24 με 26 Απριλίου.

Οι πληροφορίες της αγοράς δείχνουν ότι μέχρι το 2025 οι παγκόσμιες συνδέσεις θα φτάσουν τα 100 δισεκατομμύρια, όλες οι εταιρείες θα συνδεθούν στο Cloud με  το 85% των εφαρμογών τους να τρέχει σε cloud. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που οι πάροχοι πρέπει να  μεταβούν στην Νέα ψηφιακή εποχή και να παραμείνουν προσανατολισμένοι σε μια συνεχή ανάπτυξη. H Huawei επικεντρώνεται στο να παρέχει λύσεις στους πελάτες της με σκοπό την επίτευξη της Ψηφιακής Μετάβασης με γνώμονα το  ROADS μέσω του Cloud και σε συνεργασία με όλους τους κλάδους επιχειρήσεων να δημιουργήσει μια ανοιχτή, συνεργατική και αμοιβαίως επικερδή (win-win) βιομηχανική οικολογία μέσω ενός διασυνδεδεμένου κόσμου.

cof

Φέτος, εστιάζουμε στην επιχειρηματική αξία, βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα του υπάρχοντος δικτύου, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα του καθώς και τα έσοδα, εξερευνώντας και σχεδιάζοντας το μέλλον, αναπτύσσοντας το βίντεο και ενεργοποιώντας τη καθετοποίηση της βιομηχανίας. Οι λύσεις μας αναλύονται σε 4 θεματικές ζώνες:

  • Υποδομή All – Cloud Network Towards 5G που επιτρέπει τις ψηφιακές υπηρεσίες και την υποδομή δικτύου να παρέχουν καινοτομίες και απεριόριστες επιχειρηματικές ευκαιρίες
  • Cloud – Enabled Digital operations για να καταστεί δυνατή η δημιουργία επικερδών συνεργασιών
  • Cloud – Powered Digital Services ως ένα βήμα προς το ψηφιακό οικοσύστημα
  • Μεγιστοποίηση της αξίας δικτύου με σκοπό την αύξηση των δυνατοτήτων και την μέγιστη οικονομική αξιοποίηση του υπάρχοντος δικτύου

Το Huawei Athens Road Show είναι εδώ για να σας δώσει την ευκαιρία να εξερευνήσετε τις τάσεις της βιομηχανίας και τα καίρια σημεία μέσω της επίδειξης των κορυφαίων προϊόντων και υπηρεσιών μας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights