Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ 7ο Συνέδριο Mobile Connected World

7ο Συνέδριο Mobile Connected World

απο Kostas Gliatiotis

Το 7ο Συνέδριο Mobile Connected World (www.mwc.gr) θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Divani Caravel την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017 με γενικό τίτλο «Mobile Now: Living the day, the Smart Connected Way!».

Ο κόσμος γύρω μας αλλάζει. Ο τρόπος που ζούμε, δουλεύουμε και κυκλοφορούμε μέσα στην πόλη, αλλάζει… Βρισκόμαστε στην εποχή που οι κινητές επικοινωνίες και το IoT τείνουν να ενωθούν δημιουργώντας έναθαυμαστό, διασυνδεδεμένο κόσμο! Νέες προκλήσεις και ευκαιρίες αναδύονται στο πλαίσιο του 5G και της 4ηςΒιομηχανικής Επανάστασης, δημιουργώντας πολλά παράλληλα οικοσυστήματα που θα επιδράσουν σε όλες τις αγορές, σε κάθε πτυχή της ζωής μας.

H Smart Press, αφουγκράζεται τόσο τις αλλαγές που διαδραματίζονται γύρω μας, όσο και το πως αυτές επηρεάζουν την αγορά. Έτσι λοιπόν, τα συνέδρια Mobile World και Connected World που αποτέλεσαν επί σειρά ετών δύο από τα μεγαλύτερα events της Smart Press, από φέτος αποτελούν μία ενιαία οντότητα, ενσωματώνοντας τις επί μέρους θεματολογίες των δύο συνεδρίων, σε μία, διευρυμένη ολομέλεια!

Στο Συνέδριο Mobile Connected World, συμμετέχουν στελέχη της αγοράς Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής, κατασκευαστές κινητών συσκευών, τεχνολογικού εξοπλισμού και ασύρματων υποδομών, εταιρείες ανάπτυξης επιχειρηματικού λογισμικού, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, επενδυτές τεχνολογικής κατεύθυνσης, web και app developers, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και εκπρόσωποι της νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Το φετινό συνέδριο διακρίνεται στις εξής θεματικές ενότητες:

  • 1η Ενότητα: Me and my Smart Mobility – The Connected Ecosystem!
  • 2η Ενότητα: Smart Connected Business – The IoT world
  • 3η Ενότητα: Smart Connected Cities – The future is now!

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί ο απολογισμός της ελληνικής αποστολής στο Mobile World Congress 2017 της Βαρκελώνης, με την παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, όπως οι ΣΕΚΕΕ, ΣΕΠΕ,Enterprise Greece και Corallia.

Επιπλέον, θα δίνεται η δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να δουν αλλά και να περιεργαστούν τις νέες ναυαρχίδες όπως τα Samsung Galaxy S8, Sony Xperia XZ Premium, στο περίπτερο του Myphone.gr αλλά και στα περίπτερα των κατασκευαστριών εταιρειών mobile συσκευών.

Μεταξύ των ομιλητών θα βρίσκονται επίσης και οι Λουκάς Κατσικάρης & Ιωάννης Παρχαρίδης, Διευθύνοντες Σύμβουλοι της Bolt Virtual, της πρώτης εταιρίας που έφερε στην ελληνική αγορά την εμβυθιστική εικονική πραγματικότητα (immersive VR) με το “The VR Project”, το οποίο τον Αύγουστο του 2016 αποτέλεσε τον πρώτο σχετικό χώρο στην Ελλάδα και τον μοναδικό έως τώρα στην Αθήνα. Η Bolt Virtual, καινοτόμος εταιρία και market leader στον τομέα των αναδυόμενων τεχνολογιών εικονικής πραγματικότητας, αναπτύσσει τις δικές της εφαρμογές VR, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σκοπούς Marketing, ανάδειξης πολιτιστικής κληρονομιάς, προώθησης τουριστικών προϊόντων & προορισμών, καθώς και για εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες και για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου στο www.mwc.gr.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights