Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Cyta: Η μοναδική ελληνική εκπρόσωπος στο διεθνές συνέδριο MVNOs

Cyta: Η μοναδική ελληνική εκπρόσωπος στο διεθνές συνέδριο MVNOs

απο John Leondaris

H Cyta συμμετείχε και φέτος ενεργά στις κύριες εργασίες του συνεδρίου “MVNOs World Congress”, που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς ετήσιες συναντήσεις της αγοράς τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας.

Ειδικότερα, η Cyta ήταν η μοναδική εταιρεία τηλεπικοινωνιών από την Ελλάδα, που κατέθεσε απόψεις και αντάλλαξε τις εμπειρίες της μέσω της συμμετοχής στελεχών της σε ζωντανό, συνεδριακό πάνελ με τίτλο “Διαφοροποίηση μέσω Τετραπλών Υπηρεσιών” (Differentiating through Quad Play services). Στο ίδιο πάνελ συμμετείχαν κορυφαίες εταιρείες της παγκόσμιας αγοράς όπως η Ισπανική Telecable και η Κινεζική Huawei.

Σημειώνεται ότι από το Σεπτέμβριο του 2014 η Cyta αποτελεί τη μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που παρέχει υπηρεσίες κινητής ως MVNO, δηλαδή ως εικονικός πάροχος κινητής τηλεφωνίας, επιχειρηματικό μοντέλο που ακολουθείται ευρέως στο εξωτερικό αλλά αποτελεί καινοτομία για την ελληνική αγορά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Cyta συμμετέχει στο “MVNOs World Congress”, καθώς στη διοργάνωση του 2015, εκτός από ενεργή συμμετοχή σε συνεδριακό πάνελ, είχε συγκαταλεχθεί ανάμεσα στις εταιρείες φιναλίστ για το βραβείο “Most Innovative MVNO” στο πλαίσιο των βραβείων MVNO (MVNO Awards) που διεξάγονται παράλληλα με το συνέδριο.

Το φετινό “MVNOs World Congress” πραγματοποιήθηκε 24 – 28 Απριλίου στη Νίκαια της Γαλλίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights