Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ HP: Νέα καμπάνια για την ψηφιακή ασφάλεια

HP: Νέα καμπάνια για την ψηφιακή ασφάλεια

απο Kostas Gliatiotis

Η HP Inc. παρουσίασε την πρώτη από μία σειρά παγκοσμίων πρωτοβουλιών που στοχεύει στην αύξηση της ενημέρωσης γύρω από τους κινδύνους σε θέματα ασφαλείας που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και οι καταναλωτές. Ξεκινά με το βραβευμένο ηθοποιό Christian Slater και την πρεμιέρα της νέας διαδικτυακής σειράς από τα HP Studio, The Wolf, επισημαίνοντας τον τρόπο που τα εταιρικά δίκτυα χακάρονται και τί πρέπει να κάνουν οι εταιρείες για να προστατευτούν. Παρακολουθήστε και μοιραστείτε το trailer και τη διαδικτυακή σειρά στη διεύθυνση www.hp.com/TheWolf.

Στη σειρά, ο Slater φαίνεται να χακάρει συστηματικά μία εταιρεία – από την αλληλογραφία έως την αίθουσα συνεδριάσεων – μέσω παραμελημένων, αδυνάμως ασφαλισμένων εκτυπωτών και υπολογιστών. Αυτή η εισαγωγή ενισχύει την ιδέα ότι η ασφάλεια δεν είναι πλέον μόνο ευθύνη του δικτύου, αλλά πρέπει να αποτελεί ευθύνη και ανησυχία για όλους.

Καθώς το περιβάλλον των συνδεδεμένων συσκευών αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο, με τον ίδιο ρυθμό αυξάνονται και η πολυπλοκότητα και το μέγεθος των επιθέσεων στον κυβερνοχώρο. Η εξασφάλιση της ασφάλειας των συσκευών, των δεδομένων και των ταυτοτήτων αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τη διάδοση εμπιστοσύνης στην τεχνολογία, καθώς και με ποιόν και με τί επιλέγουμε να συνδεθούμε”, δήλωσε ο Antonio Lucio, Διευθυντής Marketing και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της HP. “Η HP αποσκοπεί στη συνεχή και ουσιαστική πρόοδο για τη διασφάλιση του μέλλοντος της πληροφορικής και το ‘The Wolf’ είναι ένας δημιουργικός τρόπος για να επεκταθεί η ενημέρωση σχετικά με αυτή την αυξανόμενη πρόκληση για τις εταιρείες.”

Η ικανότητα του Christian Slater να διαδραματίσει τον γοητευτικό, σκοτεινό χάκερ σε συνδυασμό με τη δημοτικότητά του στον κόσμο της ασφάλειας του κυβερνοχώρου, τον καθιστούν το ιδανικό πρόσωπο για να εκθέσει θέματα ασφαλείας που τελικά αφήνουν τις επιχειρήσεις ευάλωτες σε επιθέσεις. Παραμείνετε συνδεδεμένοι για να μάθετε πώς η ιστορία του The Wolf εξελίσσεται και βοηθά στο να μετατρέψει την απειλή σε Ασφάλεια HP,” είπε ο Lucio.

Το ‘The Wolf’ σκηνοθετήθηκε από τον υποψήφιο για BAFTA και  EMMY Lance Acord και το επιμελήθηκε ο βραβευμένος με Όσκαρ Kirk Baxter.

Το χακινγκ είναι ένα σοβαρό και αυξανόμενο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν εταιρείες και καταναλωτές. Όταν η HP μου ζήτησε να συνεργαστούμε για τις ταινίες αυτές, σκέφτηκα ότι είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να συμβάλλω στην εκπαίδευση του κοινού σχετικά με τον τρόπο να προστατευτούμε καλύτερα ενάντια στις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο,” δήλωσε ο Christian Slater.

Τους επόμενους μήνες, η HP θα διευρύνει τη δέσμευσή της να ανακαλύψει εκ νέου την ασφάλεια μέσα από ένα ευρύ φάσμα συνεργασιών, εκδηλώσεων και καινοτόμων προϊόντων με στόχο τις πιο ασφαλείς συσκευές[i], λύσεις και τεχνολογίες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το HP Secure, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.hp.com/go/reinventsecurity

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights