Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ WhatsApp: 55 εκατομμύρια video κλήσεις κάθε μέρα !

WhatsApp: 55 εκατομμύρια video κλήσεις κάθε μέρα !

απο Kostas Gliatiotis

Μπορεί στη χώρα μας να μην είναι η πιο δημοφιλής instant Messaging υπηρεσία (για τους λάθος λόγους), όμως σε παγκόσμιο επίπεδο, το WhatsApp παραμένει η δημοφιλέστερη υπηρεσία του είδους, μετά ίσως το Messenger του Facebook.

Παρότι το WhatsApp ανήκει στο Facebook, προς το παρόν τουλάχιστον λειτουργεί ανεξάρτητα από αυτό (προς τιμήν του Facebook….). Εκτός όμως από την ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων, το WhatsApp προσφέρει και την δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων φωνής αλλά και video.

Συγκεκριμένα για τις κλήσεις video, η εταιρεία έδωσε στην δημοσιότητα μερικά ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά. Κάθε μέρα λοιπόν, μέσω του WhatsApp πραγματοποιούνται 55 εκατομμύρια κλήσεις video, που συνολικά ξεπερνούν τα… 340 εκατομμύρια λεπτά ομιλίας. Προφανώς και το WhatsApp δεν χρεώνει κάτι για τις κλήσεις αυτές, και για αυτό η χρήση της υπηρεσίας είναι τόσο δημοφιλής.

Πρώτη χώρα σε χρήση των υπηρεσιών video κλήσης είναι η Ινδία με 50 εκατομμύρια λεπτά χρήσης της υπηρεσίας κάθε ημέρα.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights