Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Κωτσόβολος: Δες πρώτος τη νέα ταινία της Disney: «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Η Eκδίκηση του Σαλαζάρ»

Κωτσόβολος: Δες πρώτος τη νέα ταινία της Disney: «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Η Eκδίκηση του Σαλαζάρ»

απο Kostas Gliatiotis

Σε ρυθμούς «Πειρατών Καραϊβικής» θα κινούνται για 10 ημέρες τα καταστήματα Κωτσόβολος σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Όλες οι οθόνες των καταστημάτων θα προβάλουν το trailer της νέας ταινίας της Disney: «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Η Eκδίκηση του Σαλαζάρ» και θα προσφέρουν στους επισκέπτες των καταστημάτων τη δυνατότητα να κερδίσουν* διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της νέας ταινίας.

Η Κωτσόβολος σε συνεργασία με τη Feelgood Entertainment δίνουν την ευκαιρία σε 40 τυχερούς στην Αττική και 20 τυχερούς στη Θεσσαλονίκη να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας.

Αν θέλεις να είσαι εκεί στην πρώτη προβολή της ταινίας, έλα σήμερα κιόλας σε ένα από τα κατάστημα της Κωτσόβολος σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη και λάβε μέρος στο διαγωνισμό. Η διαδικασία είναι απλή, παρακολούθησε το trailer της ταινίας στις τηλεοράσεις του καταστήματος, μόλις εμφανιστεί το QR Code, σκάναρέ το με το smartphone σου και συμπλήρωσε την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής. Τόσο απλά και γρήγορα μπορείς να κάνεις μία διπλή πρόκληση δική σου. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν με sms στις 19 Μαΐου.

*Δεν προϋποθέτει αγορά προϊόντος από το κατάστημα. Για όρους και προϋποθέσεις επισκεφτείτε τη σελίδα: http://promo.kotsovolos.gr/cinema-premiere/

Η ταινία θα προβάλλεται από τις 25 Μαΐου στους κινηματογράφους από τη Feelgood.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights