Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ CYTA: Το Cyta 4U “Best Consumer Application”

CYTA: Το Cyta 4U “Best Consumer Application”

απο John Leondaris

Ως καλύτερη εφαρμογή για το καταναλωτικό κοινό χαρακτηρίστηκε η εφαρμογή  Cyta 4U της CYTA στο φετινό 7ο Mobile Connected World. Η εφαρμογή έλαβε το βραβείο “Best Consumer Application” στο πλαίσιο του θεσμού Mobile & Apps Awards, που πραγματοποιήθηκε παράλληλα με το συνέδριο.

Τα συγκεκριμένα βραβεία, αναδεικνύουν τις πρωτοπόρες εταιρείες, υπηρεσίες, προϊόντα και πρόσωπα της αγοράς με σκοπό την επιβράβευση των προσπαθειών και των αποτελεσμάτων όλων εκείνων που με τη δημιουργικότητα και το πάθος τους έχουν συμβάλλει στην ανάπτυξη της αγοράς και την εξέλιξη της τεχνολογίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Cyta4U λαμβάνει βραβείο για την καινοτομία που παρουσιάζει να μετατρέπει το κινητό σε σταθερό που πάει παντού. Συγκεκριμένα, οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να πραγματοποιούν και να λαμβάνουν κλήσεις  χρησιμοποιώντας το κινητό τους, όπου και εάν βρίσκονται σε όλο τον κόσμο, με τη διαφορά ότι αυτές οι κλήσεις είναι σαν να γίνονται από το σταθερό τους, αξιοποιούν δηλαδή το νούμερο σταθερής και τους ενσωματωμένους χρόνους ομιλίας του προγράμματος σταθερής που έχουν επιλέξει για το σπίτι ή το γραφείο τους.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights