Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Grants4Apps: Το μέλλον της ψηφιακής υγείας μέσα από καινοτόμες ιδέες

Grants4Apps: Το μέλλον της ψηφιακής υγείας μέσα από καινοτόμες ιδέες

απο Kostas Gliatiotis

H Βayer υλοποιεί για μία ακόμη χρονιά το Grants4Apps, το πρόγραμμα-θεσμό για την καινοτομία στο χώρο της υγείας, προσκαλώντας νεοσύστατες εταιρείες (startups) από όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν με μία ιδέα που υπόσχεται να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο των ψηφιακών εφαρμογών υγείας.

Το πρόγραμμα υλοποιείται για 5η συνεχόμενη χρονιά, ενώ ήδη 10 σημαντικά έργα, συμπεριλαμβανομένης και της εφαρμογής reportbrain από Ελληνική νεοσύστατη εταιρία, που έχουν επιλεχθεί αυτά τα χρόνια βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και ανάπτυξη με την υποστήριξη της Bayer.Στόχος του προγράμματος είναι η αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων που απασχολούν τον Τομέα Φαρμάκων της εταιρείας, όσον αφορά στο εμπορικό τμήμα, αλλά και στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης.

Για αυτή τη χρονιά, οι άξονες των συμμετοχών έχουν εμπλουτιστεί δίνοντας περισσότερες ευκαιρίες για συμμετοχές:

«Accelerator» – Νέες τεχνολογίες και επιχειρησιακά μοντέλα. Οι συμμετοχές μπορούν να κατατεθούν μέχρι τις 31 Μαΐου. Οι 5 νεοσύστατες εταιρείες που θα επιλεγούν θα λάβουν χρηματοδότηση 50.000 ευρώ, καθώς και καθοδήγηση από τους ειδικούς της Bayer και θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Βερολίνο από το Σεπτέμβριο μέχρι το Νοέμβριο του 2017.

«Dealmaker» –  Λύσεις για συγκεκριμένες επιχειρησιακές προκλήσεις. Οι συμμετοχές μπορούν να κατατεθούν μέχρι τις 30 Ιουνίου. Οι εταιρείες που θα επιλεγούν θα ταξιδέψουν δωρεάν στις εγκαταστάσεις της Bayer στο Βερολίνο για να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους και συζητήσουν την υπογραφή της συμφωνίας συνεργασίας με την εταιρεία.

Το πρόγραμμα αφορά, επίσης, καινοτόμες ψηφιακές λύσεις που διευκολύνουν το έργο των παρόχων υγείας ή τους ασθενείς στην αντιμετώπιση και διαχείριση της ασθένειάς τους, καθώς και προϊόντα που συμβάλλουν στην πρόληψη ή έγκαιρη διάγνωση ασθενειών.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τους τρόπoυς σμμετοχής: https://www.grants4apps.com/berlin

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights