Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Γιατί το Huawei P10 προσφέρει 100% ασφάλεια που συνδέεται με εξαιρετικές δυνατότητες φόρτισης και μπαταρίας

Γιατί το Huawei P10 προσφέρει 100% ασφάλεια που συνδέεται με εξαιρετικές δυνατότητες φόρτισης και μπαταρίας

απο Kostas Gliatiotis

Ένα από τα Νο1 πιο επιθυμητά χαρακτηριστικά σε smartphones διαθέτει το Huawei P10 και αυτό δεν είναι άλλο από τη μπαταρία μεγάλης διάρκειας. Η σειρά P (Platinum) της Huawei είναι γνωστή, τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και στο ελληνικό κοινό, για τη μπαταρία μεγάλης διάρκειας, η οποία ήρθε για να  απαλλάξει τους καταναλωτές από την καθημερινή αγωνία για αναζήτηση πρίζας ή για φορητό φορτιστή.  Η Huawei με το νέο υπερσύγχρονο μοντέλο P10 αλλάζει τα δεδομένα με τη μπαταρία μεγάλης  διάρκειας, το φορτιστή υπερταχείας φόρτισης- μα πάνω από όλα-  με την προσφορά ασφάλειας σε κάθε καταναλωτή αφού τώρα νιώθει σίγουρος ότι δεν θα μείνει ποτέ από μπαταρία.

Με μπαταρία 3200 mAh, το Huawei P10 δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να το χρησιμοποιούν άφοβα από 1 έως και 2 ημέρες, να παρακολουθούν βίντεο  μέχρι και 15 ώρες ή να ακούν μουσική έως 105 ώρες, βελτιστοποιώντας την εμπειρία χρήσης στο μέγιστο βαθμό.

Οι καταναλωτές γίνονται όλο και πιο απαιτητικοί στις μέρες μας και δημιουργούν συνεχώς νέες προκλήσεις για τους κατασκευαστές των smartphones. Μια από τις ιδανικές προδιαγραφές που θα πρέπει να έχει το απόλυτο smartphone,  είναι η ταχεία φόρτιση, χωρίς όμως να αυξάνεται ανησυχητικά η θερμοκρασία της συσκευής, καθώς σε αυτή τη περίπτωση θέτονται ζητήματα ασφάλειας για τους χρήστες.

Με το Huawei P10, οι καταναλωτές αποκτούν την ασφάλεια που τους αξίζει. Το παγκόσμιο τμήμα R&D της Huawei με στόχο να θέσει τον πήχη υψηλότερα  εισάγει στην αγορά το νέο φορτιστή υπερταχείας φόρτισης, ο οποίος διαθέτει χαμηλή τάση φόρτισης. Το συγκεκριμένο νέο τεχνολογικό χαρακτηριστικό καταφέρνει να περιορίσει σημαντικά την υπερθέρμανση  της συσκευής, μέσα από τη μείωση κατά 50% της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της φόρτισης.

Τα επαναστατικά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου Huawei P10 είναι αποτέλεσμα υψηλής τεχνολογίας. H παραγόμενη θερμότητα οφείλεται στο σύστημα ψύξης οχτώ επιπέδων. Τα πολύτιμα χαρακτηριστικά του συνεχίζουν με τα πέντε ενσωματωμένα προστατευτικά στρώματα που διαθέτει το P10, χαρίζοντας στον χρήστη την άνεση και την ικανοποίηση που αναζητά.

 

Οι καινοτομίες δεν σταματούν εδώ, αντίθετα η ενσωματωμένη Smart Charge Protocol πλατφόρμα στην SuperCharge τεχνολογία της Huawei διαθέτει τη μοναδική δυνατότητα να ανταλλάζει πληροφορίες ανάμεσα στο smartphone και το φορτιστή, κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Το smartphone εντοπίζει μόνο του ποιος φορτιστής είναι συνδεδεμένος και ποιο καλώδιο συνδέει τις δύο συσκευές. Και αν ακόμα δεν έχετε εντυπωσιαστεί, το P10κατά τη διάρκεια της φόρτισης αναγνωρίζει και την καλύτερη δυνατή τάση φόρτισης τη δεδομένη στιγμή. Η υποδοχή του φορτιστή περιλαμβάνει επίσης το ολοκαίνουργιο USB-C.

Εκμεταλλευτείτε το Huawei P10,  τις δυνατότητες χαμηλής τάσης και τις απίστευτες ταχύτητες φόρτισης που περιλαμβάνει, προστατεύοντας παράλληλα τη μπαταρία από υπερθέρμανση. Σε ταξίδια μικρής ή μεγάλης διάρκειας, τίποτα δεν σας σταματά από το να αγοράσετε ένα φορτιστή για το αμάξι, ο οποίος θα υποστηρίζει την Huawei SuperCharge τεχνολογία. Δεν θα πιστεύετε πόσο γρήγορα το smartphone σας θα φορτίσει ακόμα και κατά τη διάρκεια των πιο κοντινών σας αποστάσεων, χωρίς να ανησυχείτε για την ασφάλεια σας.

Το Huawei P10 φέρνει την καινοτομία στη φόρτιση. Ο  αρχικός στόχος ήταν ο χρήστης να μπορεί να απολαύσει μοναδικές δυνατότητες, με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια. Οι ιλιγγιώδεις ταχύτητες φόρτισης είναι σχεδιασμένες χωρίς κανένα ελάττωμα. Ακόμα και αν φορτίσεις το Huawei P10 για μισή ώρα, θα σε καταπλήξει με το ότι θα μπορείς να το χρησιμοποιείς όλη μέρα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights