Αρχικη ΦΗΜΕΣ Samsung: Το Galaxy C10 θα είναι η πρώτη συσκευή με διπλή κάμερα

Samsung: Το Galaxy C10 θα είναι η πρώτη συσκευή με διπλή κάμερα

απο Kostas Gliatiotis

Για κάποιο λόγο που μόνο η ίδια γνωρίζει (πέρα από την αμφίβολη χρησιμότητα τους…) η Samsung είναι από τις τελευταίες εταιρείες που επιμένει να μην κατασκευάζει Smartphones με δύο κάμερες στο πίσω μέρος.

Παρότι θεωρητικά το πρώτο τηλέφωνο της με αυτό το χαρακτηριστικό περίμεναν όλοι ότι θα είναι το Note 8, φαίνεται πως πρόκεται νωρίτερα μια συσκευή της σειράς Galaxy C να “κλέψει” την πρωτιά.

Πιο συγκεκριμένα, μια μάλλον αυθεντική φωτογραφία, δείχνει το Galaxy C10 όπως ονομάζεται, με δύο κάμερες στο πίσω μέρος του, και μεταλλική κατασκευή.

Εκτός της φωτογραφίας που αποκαλύπτει τις δύο αυτές κάμερες, δεν είναι ακόμα γνωστά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy C10 καθώς και το πως θα λειτουργούν αυτές. Μέχρι και σήμερα, οι συσκευές της σειράς Galaxy C έχουν περιορισμένη διαθεσιμότητα σε συγκεκριμένες χώρες, και δυστυχώς η Samsung δεν επιτρέπει την πώληση τους στην Ευρώπη.

Πιθανότατα η εταιρεία να σκοπεύει να “δοκιμάσει” την συγκεκριμένη διάταξη με τις δύο κάμερες στο Galaxy C10 σαν συσκευή περιορισμένης διαθεσιμότητας, πριν την χρησιμοποιήσει σε ένα αρκετά πιο δημοφιλες Smartphone όπως θα είναι το Galaxy Note 8

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights