Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Το Vodafone TV κάνει δώρο μαγικές ταινίες της Disney για όλο το καλοκαίρι

Το Vodafone TV κάνει δώρο μαγικές ταινίες της Disney για όλο το καλοκαίρι

απο Kostas Gliatiotis

H Vodafone στηρίζει τις ανάγκες της οικογένειας μέσα από το Vodafone Family που περιλαμβάνει εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες για περισσότερη επικοινωνία, ψυχαγωγία αλλά και ποιοτικό χρόνο. Από σήμερα δίνει τη δυνατότητα για ακόμη περισσότερη ψυχαγωγία εμπλουτίζοντας το Vodafone TV παρέχοντας αποκλειστικά τη μεγάλη ποικιλία παιδικών ταινιών της Disney, που δίνονται ως δώρο για όλο το καλοκαίρι.

Η νέα κατηγορία  Family Disney Magic, ενισχύει το περιεχόμενο του Vodafone TV με 50  δημοφιλείς παιδικές ταινίες, που θα διατίθενται ως δώρο για  3 μήνες και τις οποίες οι συνδρομητές θα μπορούν να απολαύσουν την στιγμή που εκείνοι επιθυμούν. Ενδεικτικά κάποιες από της Disney Pixar ταινίες που προσφέρονται είναι: οι βραβευμένες με OSCAR® ταινίες Brave και Finding Nemo, η αγαπημένη σειρά ταινιών Toy Story, η ταινία Cars που απέσπασε Χρυσή Σφαίρα, καθώς και οι κλασικές επιτυχίες της Disney, The Lion King, Beauty and the Beast, Aladdin και Winnie the Pooh.

Επιπλέον, το Vodafone TV μέσω ενός μεγάλου διαγωνισμού δίνει τη δυνατότητα σε 5 οικογένειες να ταξιδέψουν στο Παρίσι εντελώς δωρεάν και να γνωρίσουν από κοντά, τους αγαπημένους ήρωες.

Έτσι, αυτό το καλοκαίρι όλη η οικογένεια μαζί μπορεί να απολαμβάνει στο Vodafone TV ακόμα περισσότερο ποιοτικό, παιδικό περιεχόμενο με δώρο ταινίες κινουμένων σχεδίων της Disney και παράλληλα θα έχει τη δυνατότητα να ζήσει την μοναδική εμπειρία της Disney στο Παρίσι.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το https://statheri.vodafone.gr/family-disney-magic

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights