Αρχικη ΦΗΜΕΣ Nokia 9: Οι πρώτες φωτογραφίες του

Nokia 9: Οι πρώτες φωτογραφίες του

απο alpha

Μπορεί οι τρεις Android συσκευές που έχει ήδη ανακοινώσει η Nokia να μην έχουν φτάσει ακόμα στα καταστήματα στη χώρα μας και όχι μόνο, αυτό όμως δεν την εμποδίζει από το να σχεδιάζει ήδη τις επόμενες συσκευές της.

Οι φήμες που θέλουν την εταιρεία να παρουσιάζει μια ακριβή High end συσκευή με Android (προφανώς) επιβεβαιώνονται, αφού έκαναν την εμφάνιση οι πρώτες φωτογραφίες της που αποκαλύπτουν και τα τεχνικά της χαρακτηριστικά.

Το Nokia 9 όπως μάλλον θα ονομάζεται, φαίνεται ότι θα προσφέρει ότι και ο ανταγωνισμός του σε όλους τους σημαντικούς τομείς. Ξεκινόντας από την οθόνη, αυτή είναι 5.3 ιντσών σύμφωνα με τις πληροφορίες, ενώ η ανάλυση της είναι QHD, όπως “αρμόζει” σε συσκευή αυτής της κατηγορίας.

Στο εσωτερικό του Nokia 9 βρίσκεται ο νεότερος και πιο ισχυρός Snapdragon 835 της Qualcomm, σε συνδυασμό με 4 GB RAM, αφού φαίνεται ότι και η Nokia θεωρεί πως είναι μάλλον αρκετά για καθημερινή άνετη χρήση. Με δεδομένο το σχεδόν Stock Android που χρησιμοποιεί η εταιρεία, πιθανότατα αυτό να είναι αλήθεια.

Τέλος, φαίνεται ότι στο πίσω μέρος του Nokia 9 υπάρχουν δύο κάμερες, με ανάλυση 13 Mpixels η κάθε μια. Η χρησιμότητα και ο τρόπος που λειτουργούν δεν είναι ακόμα γνωστός, όμως ειναι προφανές ότι η Nokia θέλει να ακολουθήσει την τάση της αγοράς.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights