Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei: Παρουσίασε το Honor 6A

Huawei: Παρουσίασε το Honor 6A

απο Kostas Gliatiotis

Μια ακόμα συσκευή, σχεδιασμένη για την μεσαία κατηγορία τιμής παρουσίασε η Huawei, κάτω από την οικογένεια συσκευών Honor που απευθύνται σε νεανικότερο κοινό, με συνήθως χαμηλότερη τιμή πώλησης από τις αντίστοιχες της ίδιας.

Το Honor 6A διατηρεί την μεταλλική στο σύνολο της κατασκευή που έχουν και οι περισσότερες συσκευές της ίδιας “οικογένειας” ενώ αλλάζει ελάχιστα τον σχεδιασμό του ώστε να είναι διαφορετικό και… νεότερο.

Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται ο Snapdragon 430 της Qualcomm (και όχι κάποιος Kirin επεξεργαστής της Huawei όπως συνήθως) που θα συνδυάζεται με 2 GB μνήμης RAM στην έκδοση με τα 16 GB ή με 3 GB RAM στην έκδοση με τα 32 GB αποθηκευτικού χώρου.

Η 5 ιντσών οθόνη έχει σχετικά μικρή ανάλυση 720p, αλλά πιθανότατα όπως δείχνει και η ονομασία του, το Honor 6A θα είναι πιο οικονομικό σε τιμή πώλησης και από το ήδη υπάρχον Honor 7 Lite της εταιρείας.

Στο πίσω μέρος του Honor 6A η κάμεrα έχει αισθητήρα ανάλυσης 13 Mpixels, χωρίς Optical Image Stabilisation, ενώ αυτη στην μπροστινή όψη είναι στα 5 Mpixels για τους φίλους των Selfies. Φυσικά, θα υπάρχει  και αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος του Honor 6A ακριβώς κάτω από την κάμερα του.

Προφανώς, σαν συσκευή της Huawei, το Honor 6A βασίζεται στο EMUI της εταιρείας, στην έκδοση 5.1 και κάτω από αυτό βρίσκεται η 7.0 Nougat έκδοση του Android της Google.

Η διαθεσιμότητα του Honor 6A είναι κάτι που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί για ολόκληρο τον κόσμο, ενώ είναι μάλλον σίγουρο ότι όπως συνηθίζει η Huawei, η διαθέση του θα γίνει σταδιακά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights