Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η COSMOTE διευκολύνει την επικοινωνία από και προς το Ην. Βασίλειο

Η COSMOTE διευκολύνει την επικοινωνία από και προς το Ην. Βασίλειο

απο Kostas Gliatiotis

H COSMOTE επιστρέφει την αξία των κλήσεων & SMS μεταξύ Ελλάδας και Ην. Βασιλείου για το διάστημα από 22 έως και 23 Μαΐου, αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες των συνδρομητών της για επικοινωνία, μετά τα γεγονότα στο Μάντσεστερ.

Συγκεκριμένα:

  • στους πελάτες συμβολαίου κινητής COSMOTE, ιδιώτες και επαγγελματίες, θα επιστραφεί στον λογαριασμό τους η αξία των διεθνών κλήσεων και των SMS προς το Ην. Βασίλειο, καθώς και η αξία των κλήσεων περιαγωγής και των SMS από το Ην. Βασίλειο προς την Ελλάδα και το Ην. Βασίλειο, για τις 22 Μαΐου έως και 23 Μαΐου.
  • στους πελάτες καρτοκινητής και καρτοσυμβολαίου COSMOTE θα επιστραφεί στο υπόλοιπό τους η αξία των διεθνών κλήσεων και των SMS προς το Ην. Βασίλειο, καθώς και η αξία των κλήσεων περιαγωγής και των SMS από το Ην. Βασίλειο προς την Ελλάδα και το Ην. Βασίλειο, για τις 22 Μαΐου έως και 23 Μαΐου.
  • στους πελάτες σταθερής COSMOTE, ιδιώτες και επαγγελματίες, θα επιστραφεί στον λογαριασμό τους η αξία των διεθνών κλήσεων προς το Ην.Βασίλειο για τις 22 Μαΐου έως και 23 Μαΐου.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights