Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Sony: “Ρελάνς” με νέες συσκευές

Sony: “Ρελάνς” με νέες συσκευές

απο John Leondaris

Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα “εσωστρέφειας”, η Sony αποφάσισε να περάσει στην “αντεπίθεση” στον τομέα των κινητών τηλεφώνων, καθώς πρόσφατα στην έκθεση MWC της Βαρκελώνης παρουσίασε νέες κορυφαίες συσκευές, τις οποίες ετοιμάζεται να διαθέσει και στην ελληνική αγορά.

Ειδικότερα, σε ενημέρωση των δημοσιογράφων τα στελέχη της Sony Mobile ανέφεραν ότι πράγματι η εταιρεία έχασε μερίδιο αγοράς (ίσως και λίγο περισσότερο από αυτό που υπολόγιζε, όπως είπαν), αλλά τόνισαν ότι αυτό έγινε σε μεγάλο βαθμό “σκόπιμα” προκειμένου η εταιρεία να καταστεί κερδοφόρα (κάτι που επιτεύχθηκε, όπως είπαν) και για να γίνει αυτό έπρεπε να αποσυρθεί από τις κατηγορίες των “φθηνών” μοντέλων, με αποτέλεσμα να χάσει μερίδιο αγοράς. Αυτό το μερίδιο ήταν, τελικά, λίγο μεγαλύτερο, καθώς, όπως ανέφεραν, δεν περίμεναν το βαθμό της επιτυχίας ορισμένων εταιρειών, όπως η Huawei.

Η Sony Mobile θα λανσάρει στη χώρα μας τη νέα της  “κινητή ναυαρχίδα”, XZ Premium, στα 769 ευρώ, η οποία θα συνοδεύεται από δωρεάν ακουστικά της Sony αξίας 300 ευρώ. Για τον πρώτο μήνα η συσκευή θα διατίθεται αποκλειστικά από το δίκτυο των καταστημάτων Cosmote και Γερμανός, και στη συνέχεια και από όλες τις υπόλοιπες αλυσίδες.

Παράλληλα, από τα μέσα Ιουλίου αναμένεται και η διάθεση του XA1 ultra, το οποίο θα διατεθεί στην τιμή των 379 ευρώ μέσα από τα retail δίκτυα στην Ελλάδα, αλλά όχι και από τα δίκτυα των παρόχων υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας.

Λίγο νωρίτερα, από τις αρχές Ιουνίου, θα διατεθεί μέσα από όλα τα διαθέσιμα δίκτυα και το L1, στην τιμή των 199 ευρώ, ενώ ήδη διατίθεται στην αγορά, στην τιμή των 299 ευρώ, το μοντέλο XA1.

Τέλος, τα στελέχη της Sony σημείωσαν ότι μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2017 θα λανσαριστούν και νέα μοντέλα κινητών (μετά την έκθεση IFA του Βερολίνου), ενώ σημείωσαν ότι η εταιρεία κάνει μια “μεγάλη και εντυπωσιακή” στροφή στο design των συσκευών της, η οποία θα γίνει αντιληπτή από την επόμενη χρονιά.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights