Αρχικη ΦΗΜΕΣ Samsung Galaxy J7 2017 : Οι πρώτες φωτογραφίες του

Samsung Galaxy J7 2017 : Οι πρώτες φωτογραφίες του

απο Kostas Gliatiotis

Όπως συνήθως συμβαίνει με τις συσκευές της Samsung, αλλά και των περισσότερων κατασκευαστών, πριν την επίσημη ανακοίνωση τους προηγούνται αρκετές διαρροές φωτογραφιών και των τεχνικών χαρακτηριστικών τους.

Έτσι λοιπόν, και το επόμενο Galaxy J7 2017 έκανε την εμφάνιση του πριν μερικές ώρες σε ένα ρώσικο Site, με φωτογραφίες αλλά και αναφορά στα πιθανά τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Αυτό που είναι εμφανές από τις φωτογραφίες, εκτός από το σημαντικά διαφορετικό (και πιο όμορφο) σχέδιο, είναι ότι το νεό Galaxy J7 2017 διαφέρει σημαντικά από τον προκάτοχο του. Ο σχεδιασμός του πλησιάζει περισσότερο αυτόν του Galaxy Α5 2017, ενώ από ότι φαίνεται πλέον και στην κατηγορία J δεν θα μπορεί να αφαιρεθεί η μπαταρία της συσκευής.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά οι πληροφορίες θέλουν τη Samsung να αυξάνει την ανάλυση της 5.5 ιντσών SUPER AMOLED οθόνης σε FullHD 1080p, ενώ στο εσωτερικό φαίνεται να παραμένει ο Exynos 7870 αυτή τη φορά σε συνδυασμό με 3 GB μνήμης RAM.

Η κάμερα παραμένει στα 13 Mpixels, με το ίδιο αρκετά ευαίσθητο στο φως διάφραγμα f/1.9 του προκατόχου του, με την μπροστινή να μην είναι ακόμα επίσημα γνωστή η ανάλυση της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

2 σχολια

Paulos 27/05/2017 - 23:00

Εγώ έχω το Galaxy J7 Prime δεν διάφερει καθόλου από J7 2017?

Reply
Kostas Gliatiotis 28/05/2017 - 14:24

Καλησπέρα !

Οι δύο συσκευές διαφέρουν σημαντικά σε εμφάνιση, και πιθανότατα η έκδοοση του 2017 θα έχει και διαφορετική οθόνη.
Το J7 Prime δεν έχει επίσης εισαχθεί επίσημα στην Ευρώπη, κάτι που ελπίζουμε ότι θα γίνε κανονικά με το J7 2017 !

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights