Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Huawei P9 Lite 2017 : Υψηλές επιδόσεις χωρίς συμβιβασμούς

Huawei P9 Lite 2017 : Υψηλές επιδόσεις χωρίς συμβιβασμούς

απο Kostas Gliatiotis

Η τεχνολογία των smartphones έχει αναπτυχθεί τόσο πολύ ώστε κάποια μοντέλα της μεσαίας κατηγορίας μπορούν πλέον να προσφέρουν πολύ περισσότερα. Το Huawei P9 Lite 2017 παρέχει στον χρήστη υψηλές επιδόσεις και ευκολία – όχι μόνο την ημέρα της αγοράς, αλλά και μετά από πολλούς μήνες εντατικής χρήσης.

#κορυφαία_χαρακτηριστικά

Η βασική προϋπόθεση για τη γρήγορη λειτουργία μίας ψηφιακής συσκευής είναι να διαθέτει χαρακτηριστικά υψηλών προδιαγραφών. Στην περίπτωση του smartphone, πρόκειται κυρίως για έναν προηγμένο επεξεργαστή και τη χωρητικότητα της μνήμης RAM. Το Huawei P9 Lite 2017 διαθέτει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή HiSilicon Kirin 655, του οποίου οι τέσσερις πυρήνες είναι χρονισμένοι στα 2,1 GHz και άλλοι τέσσερις στα 1,7 GHz – ο μεγαλύτερος αριθμός πυρήνων επιτρέπει την ταυτόχρονη διεξαγωγή πολλών υπολογισμών.

Ένα άλλο απαραίτητο στοιχείο είναι η μνήμη RAM. Τα 3 GB RAM στο Huawei P9 Lite 2017 είναι αντίστοιχα με αυτά στα ακριβότερα μοντέλα smartphone. Η RAM είναι μια ιδιαίτερα σημαντική παράμετρος, η οποία συχνά αποτελεί τον αδύναμο κρίκο στη συνολική απόδοση. Η υψηλή χωρητικότητα της RAM εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του συστήματος και των εφαρμογών, ειδικά όταν ο χρήστης χρησιμοποιεί παράλληλα αρκετές εφαρμογές. Επιτρέπει, επίσης τη συνέχιση της λειτουργίας μιας εφαρμογής στο παρασκήνιο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Τόσο ο επεξεργαστής όσο και η RAM είναι ένα καλά ταιριασμένο δίδυμο και αλληλοσυμπληρώνονται.

Παράλληλα, το σύστημα γραφικών (Mali-T830MP2) είναι σε θέση να διατηρήσει την ομαλή απεικόνιση των εικόνων, ακόμη και με τα πιο απαιτητικά παιχνίδια.

#εξαιρετικό_λογισμικό

Η Huawei φρόντισε ώστε οι υψηλές προδιαγραφές του P9 Lite 2017 να μην εξαντλούνται στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Έτσι, η συσκευή λειτουργεί με τη νεότερη έκδοση του Android (7.0 Nougat), όπως και τη νεότερη έκδοση του δικού της περιβάλλοντος χρήσης (EMUI 5.0), το οποίο εισάγει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά, τόσο στον τρόπο εμφάνισης, όσο και στον τρόπο λειτουργίας. Η διεπαφή είναι ελαφρύτερη, πιο διαφανής και μινιμαλιστική. Προσφέρει πιο γρήγορη πρόσβαση στις συντομεύσεις. Ο χρήστης μπορεί να αλληλεπιδράσει περισσότερο με τις ειδοποιήσεις, οι οποίες ταυτόχρονα του παρέχουν πιο πολλές πληροφορίες.

Το σύστημα διαχείρισης του τηλεφώνου επιτρέπει τη σάρωση της συσκευής και την εύρεση όλων των στοιχείων που πρέπει να βελτιστοποιηθούν: αφαίρεση παλιών αρχείων που δεν χρειάζονται, κλείσιμο περιττών εφαρμογών που λειτουργούν στο παρασκήνιο, βελτιστοποίηση

 

της χρήσης της μπαταρίας και online σάρωση της μνήμης με ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς.

#υψηλές_επιδόσεις

Τα πιο σημαντικά, ωστόσο, είναι οι μηχανισμοί που φροντίζουν ώστε η απόδοση του συστήματος και των εφαρμογών να μην επιδεινώνεται με την πάροδο του χρόνου. Η Huawei υλοποίησε λύσεις μηχανικής μάθησης, οι οποίες κατανοούν τα πρότυπα συμπεριφοράς του χρήστη. Μαθαίνουν από τις συνήθειες του, ένας μηχανισμός λειτουργίας που με τον καιρό επιτρέπει την εκ των προτέρων εκτίμηση χρήσης των απαραίτητων πόρων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη διαχείριση της μνήμης. Περισσότεροι πόροι διατίθενται για τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται περισσότερο. Λόγω αυτού, οι πιο απαραίτητες εφαρμογές ξεκινούν ταχύτερα, λειτουργούν καλύτερα και παραμένουν στη μνήμη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, για να είναι άμεσα έτοιμες προς χρήση.

Με το EMUI 5.0 το 90% των αλληλεπιδράσεων του χρήστη με το τηλέφωνο δεν απαιτεί περισσότερα από 3 αγγίγματα.

Το Huawei P9 Lite 2017 προσφέρει τρία σημαντικά στοιχεία που εξασφαλίσουν τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης: Υψηλά τεχνικά χαρακτηριστικά, την πιο πρόσφατη έκδοση του Android και το βελτιστοποιημένο EMUI. Όλα αυτά κάνουν το Huawei P9 Lite 2017 μια ευχάριστη στη χρήση συσκευή, ακόμα και μετά από μια δωδεκάμηνη χρήση. Συμπληρώνονται επίσης από τον εξαιρετικό σχεδιασμό και τη χρήση κορυφαίων υλικών. Είναι ένα smartphone της μεσαίας κατηγορίας που έρχεται πιο κοντά από ποτέ στα ακριβότερα μοντέλα της αγοράς.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights