Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η δημιουργία επιχειρηματική αξίας μέσα από το cloud περιβάλλον από την Office Line

Η δημιουργία επιχειρηματική αξίας μέσα από το cloud περιβάλλον από την Office Line

απο Kostas Gliatiotis

Με ιδιαίτερη επιτυχία και την αθρόα συμμετοχή CΙO’s και υψηλόβαθμων στελεχών πληροφορικής, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017, η εκδήλωση της Office Line με τίτλο “Drive your business to the top – Increase value every step of the way” στις κτιριακές εγκαταστάσεις της Microsoft Hellas, στο Μαρούσι. Στην εκδήλωση που πλαισιώθηκε από έμπειρα στελέχη της αγοράς, παρουσιάστηκαν οι νέες τάσεις των σύγχρονων τεχνολογιών, καθώς και οι δυνατότητες που προσφέρει η αξιοποίηση του cloud για όλες τις σύγχρονες επιχειρήσεις, δημιουργώντας αξία στην καθημερινή τους λειτουργία. Μεταξύ άλλων, αναδείχθηκαν επιτυχημένα case studies εφαρμογής και αξιοποίησης του cloud από σημαντικούς πελάτες της Office Line, όπως η Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε και η Ελτρακ Group.

Η Microsoft Hellas για μια ακόμα φορά επιβεβαίωσε τον διακριτό ρόλο της Office Line στο οικοσύστημα των cloud συνεργατών της στην ελληνική αγορά. Ειδικότερα, στην έναρξη της εκδήλωσης τονίσθηκε από πλευράς Microsoft η σημαντική εξειδίκευση της Office Line στην παροχή λύσεων που βασίζονται στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας της. H Office Line, με τη βαθιά εμπειρία της, τοποθετείται από την Microsoft στην κορυφή του οικοσυστήματος των συνεργατών της, με πιστοποιημένη επάρκεια στις καινοτόμες cloud λύσεις και υπηρεσίες.

Τέλος, οι συζητήσεις που αναπτύχθηκαν στην εκδήλωση επιβεβαίωσαν τη δυναμική του cloud στην ελληνική αγορά, αλλά και την αναγκαιότητα για την ασφαλή μετάβαση ενός σύγχρονου οργανισμού σε cloud επιχειρησιακό περιβάλλον, παρέχοντας απαντήσεις σε κρίσιμα ζητήματα των επιχειρήσεων, καθώς και στην ανάγκη τους για ανάπτυξη, επιτάχυνση της παραγωγικότητας και συμμόρφωση στο σύγχρονο κανονιστικό περιβάλλον.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights