Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Reconnect Open Day από την Vodafone

Reconnect Open Day από την Vodafone

απο Kostas Gliatiotis

H Vodafone στο πλαίσιο του προγράμματος ReConnect, το οποίο απευθύνεται σε γυναίκες που έχουν εγκαταλείψει την αγορά εργασίας από 1 έως 5 χρόνια, διοργάνωσε ένα Open Day στα γραφεία της, με στόχο να τις βοηθήσει να επανέλθουν στην αγορά εργασίας. Στο Reconnect Open Day της Vodafone συμμετείχαν περισσότερες από 100 υποψήφιες που πληρούσαν τις προδιαγραφές του προγράμματος, από τις οποίες 8, θα προσληφθούν άμεσα.

Κατά την διάρκεια του Open Day, οι συμμετέχουσες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την εταιρεία και τα στελέχη της, μέσα από ξεναγήσεις στα γραφεία και στις διαφορετικές διευθύνσεις. Ενημερώθηκαν για τις ευκαιρίες απασχόλησης και εξέλιξης που δίνονται από την εταιρεία και τα προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για την ομαλή επανένταξή τους στην αγορά εργασίας. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από τον διευθύνοντα σύμβουλο και άλλα διευθυντικά στελέχη και συνεντεύξεις με την ομάδα ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας.

Ο Χάρης Μπρουμίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας δήλωσε σχετικά: «Η ενδυνάμωση των γυναικών αποτελεί κεντρικό πυλώνα της στρατηγικής της Vodafone και έχει στόχο να συμβάλλει στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους. Η δέσμευση αυτή αντανακλάται στις πρακτικές που ακολουθούμε για την υποστήριξη και τη δημιουργία ευκαιριών ανάπτυξης για τις γυναίκες που απασχολούμε στην εταιρία μας, αλλά και ευρύτερα στην κοινωνία με την υποστήριξη φορέων που έχουν στο επίκεντρο τη γυναίκα».

Πέρα από τις 8 υποψήφιες που θα προσληφθούν από την εταιρεία στο επόμενο διάστημα, όλες οι υποψήφιες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν σεμινάρια καθοδήγησης από τις εταιρείες Επιλογής Στελεχών Adecco και ICAP, με στόχο την στήριξη τους στην διαδικασία ανεύρεσης εργασίας, την επάνοδό τους στην αγορά, αλλά και την ανανέωση των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων.

Το πρόγραμμα Vodafone Reconnect συμπληρώνει άλλες παγκόσμιες πρωτοβουλίες του Ομίλου Vodafone που εστιάζουν στην ενθάρρυνση και στήριξη των γυναικών στον εργασιακό χώρο. Ο Όμιλος Vodafone έχει ανακοινώσει την πρόσληψη έως 500 γυναικών που έχουν διακόψει τη σταδιοδρομία τους, σε διοικητικές θέσεις μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, αντιπροσωπεύοντας περίπου το 10% του συνόλου του διοικητικού προσωπικού που θα προσλαμβάνει η Vodafone κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης περιόδου. Επιπλέον, πρόκειται να προσλάβει έως 500 γυναίκες που έχουν διακόψει την επαγγελματική τους σταδιοδρομία σε ένα ευρύ φάσμα θέσεων εργασίας πρώτης γραμμής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights