Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Παρουσίαστηκε επίσημα το Moto Z Play 2

Παρουσίαστηκε επίσημα το Moto Z Play 2

απο Kostas Gliatiotis

Μια από τις πιο εντυπωσιακές και σε καθημερινή χρήση άριστες συσκευές της πρώην Motorola, το Moto Z Play, έχει πλέον και επίσημα τον αντικαταστάτη του με το μάλλον “φτωχό” όνομα Moto Z Play 2.

Η νέα έκδοση της συσκευής, έχει περιορισμένες σχεδιαστικές αλλαγές, κυρίως λόγω της συμβατότητας που έχει με τα Modular πρόσθετα Moto Mods που η εταιρεία είχε κυκλοφορήσει για το πρώτο Moto Z Play και το ακριβότερο Moto Z.

Στο εσωτερικό έχουν γίνει αντίστοιχα μικρές βελτιώσεις προκειμένου να ανανεωθεί η σειρά, και το Moto Z Play 2 βασίζεται πλέον στον Snapdragon 626 της Qualcomm. Η σημαντικότερη διαφορά του δεν αφορά την επεξεργαστική του ισχύ αλλά την βελτιωμένη απόδοση του σε 4G+ δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Η μνήμη RAM είναι στα 3 GB ενώ η βασική έκδοση έχει 32 GB αποθηκευτικού χώρου.

Σημαντική αλλαγή όμως αποτελεί η πίσω κάμερα του Moto Z Play 2 που πλέον έχει ανάλυση 12 Mpixels όμως με καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά. Εκτός της Dual Pixel τεχνολογίας, η κάμερα έχει ένα αρκετά “φωτεινό” διάφραγμα με f/1.7 αρκετά  ασυνήθιστο για συσκευή θεωρητικά της μεσαίας κατηγορίας τιμής.

Μια αντίστοιχα σημαντική, όχι όμως προς το καλύτερο αλλαγή, έχει να κάνει με την 5.5 ιντσών οθόνη του Moto Z Play 2 που ενώ διατηρεί την 1080p ανάλυση της θα είναι πλέον LCD και όχι AMOLED.

Το “δυσάρεστο” είναι ότι όπως και κάθε χρόνο, το Moto Z Play 2 θα είναι αρχικά αποκλειστικά διαθέσιμο στο δίκτυο της Verizon στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Lenovo αναφέρει ότι η διάθεση του στα υπόλοιπα δίκτυα της χώρας θα γίνει κάποια στιγμή το καλοκαίρι. Αναμενόμενα, στον υπόλοιπο κόσμο η διάθεση του θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights