Παρουσίαστηκε επίσημα το Moto Z Play 2

Παρουσίαστηκε επίσημα το Moto Z Play 2

Μια από τις πιο εντυπωσιακές και σε καθημερινή χρήση άριστες συσκευές της πρώην Motorola, το Moto Z Play, έχει πλέον και επίσημα τον αντικαταστάτη του με το μάλλον “φτωχό” όνομα Moto Z Play 2.

Η νέα έκδοση της συσκευής, έχει περιορισμένες σχεδιαστικές αλλαγές, κυρίως λόγω της συμβατότητας που έχει με τα Modular πρόσθετα Moto Mods που η εταιρεία είχε κυκλοφορήσει για το πρώτο Moto Z Play και το ακριβότερο Moto Z.

Στο εσωτερικό έχουν γίνει αντίστοιχα μικρές βελτιώσεις προκειμένου να ανανεωθεί η σειρά, και το Moto Z Play 2 βασίζεται πλέον στον Snapdragon 626 της Qualcomm. Η σημαντικότερη διαφορά του δεν αφορά την επεξεργαστική του ισχύ αλλά την βελτιωμένη απόδοση του σε 4G+ δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Η μνήμη RAM είναι στα 3 GB ενώ η βασική έκδοση έχει 32 GB αποθηκευτικού χώρου.

Σημαντική αλλαγή όμως αποτελεί η πίσω κάμερα του Moto Z Play 2 που πλέον έχει ανάλυση 12 Mpixels όμως με καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά. Εκτός της Dual Pixel τεχνολογίας, η κάμερα έχει ένα αρκετά “φωτεινό” διάφραγμα με f/1.7 αρκετά  ασυνήθιστο για συσκευή θεωρητικά της μεσαίας κατηγορίας τιμής.

Μια αντίστοιχα σημαντική, όχι όμως προς το καλύτερο αλλαγή, έχει να κάνει με την 5.5 ιντσών οθόνη του Moto Z Play 2 που ενώ διατηρεί την 1080p ανάλυση της θα είναι πλέον LCD και όχι AMOLED.

Το “δυσάρεστο” είναι ότι όπως και κάθε χρόνο, το Moto Z Play 2 θα είναι αρχικά αποκλειστικά διαθέσιμο στο δίκτυο της Verizon στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Lenovo αναφέρει ότι η διάθεση του στα υπόλοιπα δίκτυα της χώρας θα γίνει κάποια στιγμή το καλοκαίρι. Αναμενόμενα, στον υπόλοιπο κόσμο η διάθεση του θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερο.

Γραψτε ενα σχολιο

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.