Αρχικη ΦΗΜΕΣ Moto Z2 με Snapdragon 835 στο εσωτερικό του

Moto Z2 με Snapdragon 835 στο εσωτερικό του

απο Kostas Gliatiotis

Η Lenovo επέλεξε φέτος να παρουσίασει πρώτα την λιγότερο “ισχυρή” πρόταση της νέας γενιάς Moto Z, το Moto Z Play 2, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ετοιμάζει και τον αντικαταστάτη του καταπληκτικού Moto Z.

Όπως συνηθίζεται, πριν την επίσημη παρουσίαση του, το Moto Z2 έκανε την εμφάνιση του στο GeekBench, αποκαλύπτωντας μερικά από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Όπως κάθε συσκευή που σέβεται τον εαυτό της στην High End κατηγορία, το Moto Z2 θα έχει τον Snapdragon 835 στο εσωτερικό του, που στην συγκεκριμένη περίπτωση θα συνοδεύεται από 4GB RAM, κάτι που δειχνει ότι η Lenovo δεν θεωρεί ότι υπάρχει ανάγκη για μεγαλύτερη χωρητικότητα.

Δυστυχώς το GeekBench δεν ανιχνεύει χαρακτηριστικά όπως η ανάλυση της οθόνης και της κάμερας, που θα πρέπει να κάνουμε λίγη ακόμα υπομονή μέχρι να αποκαλυφθούν σε κάποια επόμενη διαρροή ή στην επίσημη παρουσίαση του Moto Z2 από την Lenovo.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights