Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Google Pixel XL 2 : Εμφανίστηκε στο GFX Benchmark

Google Pixel XL 2 : Εμφανίστηκε στο GFX Benchmark

απο Kostas Gliatiotis

Όπως συνηθίζεται για τις συσκευές των περισσότερων κατασκευαστών, έτσι και ο αντικαταστάτης του Pixel XL της Google, έκανε την εμφάνιση του ανεπίσημα στην λίστα με τα χαρακτηριστικά συσκευών που διατηρεί το GFX Benchmark.

Το Pixel XL 2 λοιπόν, έχει όπως είναι αναμενόμενο, τον νεότερο Snapdragon 835 της Qualcomm στο εσωτερικό του, με 4 GB μνήμης RAM. Φαίνεται ότι και η Google με την σειρά της δεν θεωρεί ότι υπάρχει λόγος για μεγαλύτερη μνήμη RAM στις συσκευές της.

Η οθόνη του Pixel XL 2 φαίνεται ότι έχει μεγαλώσει, αφού το GFX Benchmark την “αναγνωρίζει” σαν 5.6 ιντσών, με μικρή απόκλιση που συνήθως υπάρχει από την πραγματική της διάσταση. Η ανάλυση της θα παραμείνει στα 2560 x 1440 pixels συνολικά, κάτι επίσης λογικό αφού δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος για την επιλογή μιας 4k οθόνης.

Στον τομέα της φωτογραφίας, το GFX Benchmark ανίχνευσε μια κάμερα των 12 Mpixels στο πίσω μέρος του Pixel XL 2 όμως η εφαρμογή δεν μπορεί να καταλάβει αν αυτή θα έχει Optical Image Stabilization, ένα από τα λίγα χαρακτηριστικά που έλλειπαν από αυτή του Pixel XL.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights