Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Instagram : Δυνατότητα αποθήκευσης φωτογραφιών χωρίς διαγραφή

Instagram : Δυνατότητα αποθήκευσης φωτογραφιών χωρίς διαγραφή

απο Kostas Gliatiotis

Μια νέα δυνατότητα φαίνεται πως ενεργοποιεί σταδιακά το Instagram σε όλους τους χρήστες του, και μάλιστα χωρις να απαιτείται αναβάθμιση της εφαρμογής του.

Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες πλέον θα μπορούν να “αρχειοθετήσουν” τις φωτογραφίες που έχουν ήδη δημοσιεύσει, ώστε να μην είναι πλέον δημόσιες, χωρίς όμως να χρειάζεται να τις διαγράψουν.

Σε κάθε φωτογραφία που έχει ήδη “ανεβάσει” στο Instagram ο χρήστης, εμφανίζεται πλέον στην επεξεργασία της, μια νέα επιλογή “Αρχειοθέτησης” με την οποία και η φωτογραφία πάυει να είναι ορατή δημόσια.

Η φωτογραφία διατηρείται στον λογαριασμό του χρήστη, και από εκεί μπορεί στο μέλλον να την κάνει και πάλι Share δημόσια αν το επιθυμεί.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights