Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Vodafone : Παρουσίασε το Smart N8

Vodafone : Παρουσίασε το Smart N8

απο Kostas Gliatiotis

Περίπου την ίδια εποχή κάθε χρόνο, η Vodafone ξεκινά την ανανέωση των δικών της Smartphones, ξεκινώντας συνήθως από την χαμηλή κατηγορία τιμής.

Έτσι και φέτος, η πρώτη νέα συσκευή της είναι το Smart N8, η τιμή και τα χαρακτηριστικά του οποίου το τοποθετούν στην χαμηλή κατηγορία.

Με 85 λίρες Αγγλίας, το Smart N8 προσφέρει μια οθόνη 5 ιντσών και ανάλυσης 720p, απόλυτα αποδεκτή για αυτή την κατηγορία τιμής. Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται ο Mediatek MT6737 με τέσσερις Α-53 πυρήνες επεξεργασίας και 1.5 GB μνήμης RAM.

Η κάμερα στο πίσω μέρος του Smart N8 έχει ανάλυση 13 Mpixels, ενώ κάτω από αυτή βρίσκεται και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, κάτι αρκετά “πρωτόγνωρο” για συσκευές σε αυτή την τιμή.

Το Smart N8 είναι άμεσα διαθέσιμο στην Αγγλία στην τιμή των 85 λιρών, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει η διάθεση του και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights