Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Το δίκτυο καταστημάτων Κωτσόβολος αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για «κλίμα οικονομίας»

Το δίκτυο καταστημάτων Κωτσόβολος αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για «κλίμα οικονομίας»

απο Kostas Gliatiotis

Η Κωτσόβολος, επενδύοντας σε προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ενεργειακής κλάσης, αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για την εξοικονόμηση του ηλεκτρικού ρεύματος. Οι νέες ηλεκτρικές συσκευές με υψηλή ενεργειακή απόδοση σε κατηγορίες, όπως ψυγεία και κλιματιστικά, αποτελούν τη λύση για να μειωθεί η κατανάλωση ρεύματος, προστατεύοντας τον οικογενειακό προϋπολογισμό, αλλά και το περιβάλλον. Η εταιρεία δημιουργεί «κλίμα οικονομίας» για τους καταναλωτές και τους παροτρύνει να αναβαθμίσουν ενεργειακά τις πιο ενεργοβόρες συσκευές τους για να εξοικονομήσουν έως και 80€ το χρόνο στη χρήση του ψυγείου και 150€ στη χρήση του κλιματιστικού*.

Η αγορά ενός νέου κλιματιστικού inverter με αναβαθμισμένη ενεργειακή κλάση αποτελεί μία συμφέρουσα αγορά για ένα νοικοκυριό, καθώς η νέα συσκευή μπορεί να αποπληρώνεται μέσω της εξοικονόμησης στο λογαριασμό του ρεύματος*. Στο δίκτυο καταστημάτων της Κωτσόβολος, οι καταναλωτές μπορούν να αναζητήσουν τη λύση που τους ταιριάζει, μέσα από τη μεγαλύτερη ποικιλία κλιματιστικών, καθώς η εταιρεία διαθέτει 13 μάρκες κλιματιστικών: Toyotomi, Toshiba, Mitsubishi, Daikin, Fujitsu, Kerosun Clima, Midea, Juro Pro, Pitsos, Panasonic, Nakassi, ενώ υπάρχει αποκλειστική συνεργασία στα προϊόντα κλιματιστικών Samsung και Carrier. Οι ιδιαίτερες τεχνολογίες κάθε μάρκας ποικίλουν, προσφέροντας στους καταναλωτές μοναδικά οφέλη. Για άνετη θερμοκρασία στο δωμάτιο, χωρίς τη δυσάρεστη αίσθηση του κρύου αέρα και ιδανική θερμοκρασία εσωτερικού χώρου για πιο ποιοτικό ύπνο, πρόκειται να διατεθεί στην αγορά, στα τέλη Ιουνίου, το WindFree Cooling της Samsung (σε 9.000 btu και 12.000 btu). Για επιπλέον καθαρή ατμόσφαιρα υπάρχει το Τoshiba DaiSeiKai 8 με σύστημα «αυτοκαθαρισμού» που απομακρύνει την υγρασία από το εσωτερικό της εσωτερικής κλιματιστικής συσκευής εμποδίζοντας τη δημιουργία μούχλας και βακτηριδίων (σε 10.000 btu, 13.000 btu και 16.000 btu), καθώς και το ToyotomiKuro με μηχανισμό ιόντος που ενεργοποιεί τα αρνητικά ιόντα κρατώντας καθαρή την ατμόσφαιρα του χώρου και δεν δημιουργεί «ξηρότητα» στον αέρα (σε 9.000 btu, 12.000 btu, 18.000 btu και 24.000 btu). Επίσης, το Toyotomi – Kuro διαθέτει WiFi έτοιμο προς χρήση, καθώς επίσης και τη λειτουργεία i-sense, που με ξεχωριστό εικονίδιο στο πληκτρολόγιο επιλέγει ο χρήστης τη θερμοκρασία με βάση την ανθρώπινη παρουσία. Αν το κλιματιστικό θα τοποθετηθεί σε παραθαλάσσιο μέρος, το Coastal της Carrier είναι το πλέον κατάλληλο καθώς αντιμετωπίζει το πρόβλημα που δημιουργείται στην εξωτερική μονάδα από τα άλατα της θάλασσας, προστατεύοντας την καταστροφή. Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι που θα ήθελαν να πραγματοποιήσουν αγορά κλιματιστικού, μπορούν να επισκεφτούν ένα κατάστημα Κωτσόβολος, να επιλέξουν μέσα από την πλούσια γκάμα και να επωφεληθούν με 20% στις αγορές τους, αλλά και από τις 48 άτοκες δόσεις σε όλα τα κλιματιστικά έως τις 17 Ιουνίου**.

Με τη νέα υπηρεσία που προσφέρει η Κωτσόβολος, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει την ημέρα που επιθυμεί να γίνει η εγκατάσταση του νέου κλιματιστικού. Οι πιστοποιημένοι συνεργάτες της εταιρείας θα εγκαταστήσουν το νέο τους κλιματιστικό, εύκολα, γρήγορα, χωρίς ακαταστασία και με εγγύηση εγκατάστασης ενός έτους. Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία 3 χρόνια έχουν πωληθεί και εγκατασταθεί περισσότερα από 150.000 κλιματιστικά.

Στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης όλων των καταναλωτών, η εταιρεία προέβη πρόσφατα σε μια κομβική συνεργασία με την εταιρεία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας GREEN, που δραστηριοποιείται στην εμπορία και προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Η εταιρεία GREEN παρέχει πακέτα ηλεκτρικής ενέργειας για ιδιώτες και επαγγελματίες με ξεκάθαρες χρεώσεις σε €/kWh και εκπτώσεις που κάνουν τη διαφορά στη μείωση των καθημερινών τους ενεργειακών εξόδων. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι πελάτες της GREEN μπορούν να εξοφλούν τον λογαριασμό τους σε οποιοδήποτε κατάστημα Κωτσόβολος, διευκολύνοντας έτσι ακόμη περισσότερο τους καταναλωτές. Επιπλέον, στο πλαίσιο της άριστης προσωπικής εξυπηρέτησης, παρέχει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, όπως είναι η νέα ηλεκτρονική υπηρεσία myGREEN.

Επιπρόσθετα, η «εξοικονόμηση» ενέργειας μπορεί να επιτευχθεί ακόμα πιο εύκολα, όταν ένα νοικοκυριό συνδυάσει τη χρήση εναλλακτικών πηγών ενέργειας, όπως έναν ηλιακό θερμοσίφωνα, καθώς θα αποφέρει έως και 200€ ετησίως. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν από τις 48 δόσεις και οι τόκοι χάρισμα με το πλάνο δόσεων Κωτσόβολος στην αγορά ενός ηλιακού θερμοσίφωνα Calpak για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights