Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Επίσημα τέλος από σήμερα τα τέλη περιαγωγής στην Ευρώπη

Επίσημα τέλος από σήμερα τα τέλη περιαγωγής στην Ευρώπη

απο John Leondaris

Οριστικό τέλος από σήμερα στα τέλη περιαγωγής (roaming) στην Ευρώπη, και έτσι στο εξής όσοι ταξιδεύουν εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης (και σύντομα και σε Ισλανδία, Λιχτενστάιν και Νορβηγία) θα μπορούν να κάνουν και να δέχονται κλήσεις, να στέλνουν και να δέχονται sms και να χρησιμοποιούν data με κόστος που θα είναι ακριβώς το ίδιο σα να βρίσκονταν στη χώρα τους.

Για παράδειγμα, ο καταναλωτής που έχει επιλέξει ένα μηνιαίο πακέτο δωρεάν ομιλίας, SMS ή δεδομένων στη χώρα του, οποιαδήποτε χρήση γίνεται όταν ταξιδεύει στην ΕΕ, θα αφαιρείται από το πακέτο, ακριβώς όπως γίνεται και στη χώρα του, χωρίς πρόσθετες χρεώσεις, υπό τον όρο της εύλογης χρήσης.

Ωστόσο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΕΤΤ, οι πάροχοι θα είναι σε θέση να θεσπίζουν παραμέτρους χρήσης με βάση την πολιτική ορθής χρήσης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights