Αρχικη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Creative παρουσιάζει την ολοκαίνουργια Sound BlasterX AE-5

Η Creative παρουσιάζει την ολοκαίνουργια Sound BlasterX AE-5

απο Kostas Gliatiotis

Η Creative Technology ανακοίνωσε στην E3 2017 την καινούρια προσθήκη στη σειρά Sound BlasterX Pro-Gaming, την κάρτα ήχου Sound BlasterX AE-5. Η Ε3 είναι η σημαντικότερη έκθεση για την παρουσίαση νέων προϊόντων στην ψηφιακή αγορά, άρα και το καταλληλότερο event για το ντεμπούτο της νέας εποχής στον ήχο των PC.

Η Sound BlasterX AE-5 κάρτα ήχου διαθέτει τον καλύτερο ενισχυτή ακουστικών gaming στον κόσμο. Προσφέρει επίσης, την απόλυτη απόδοση ήχου με το πλήρης ισχύος 122dB 32-bit/384 kHz ESS Sabre™ DAC, έναν κατά παραγγελία σχεδιασμένο, εξαιρετικό  ενισχυτή ακουστικών 600Ω, που αποτελείται από audiophile-grade components και φυσικά την ιδιόκτητη Sound Blaster  τεχνολογία.

Sound BlasterX AE-5 PCIe Sabre Class Gaming DAC with Discrete Headphone A

Xamp Discrete Headphone Amp

Δημιουργώντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία στην ενίσχυση gaming ακουστικών, το onboard headphone amplifier είναι ειδικά κατασκευασμένο με τη χρήση διακεκριμένων transistors και πυκνωτών από audiophile-grade WIMA® film αλουμίνιου με dual-amp σχεδιασμό που ικανοποιούν τις ανάγκες των πιο απαιτητικών παιχνιδιών, όσο υψηλή ανάλυση και αν απαιτούν. Ανακαλύψτε τη διαφορά ενός discrete dual-amp σχεδιασμού, καθώς κάθε κανάλι ήχου ενισχύεται ξεχωριστά ώστε να παραδώσει ήχο καθαρό, χωρίς κανένα συμβιβασμό. Επιπλέον, η υψηλή θερμική αντίσταση των WIMA πυκνωτών (Γερμανικής κατασκευής) μειώνει σημαντικά τις παρεμβολές από θορύβους και ήχους. Επίσης, το ιδιαίτερα χαμηλής αντίστασης 1Ω Xamp, το καθιστά ιδανικό για την οδήγηση ευαίσθητων στο αυτί μόνιτορ, καθώς επίσης και για ακουστικά studio από 16Ω ώς 600Ω.

122dB DNR Sabre-Class DAC with Industry Leading Audio Processing

Στην καρδιά της Sound BlasterX AE-5  βρίσκονται ο quad-core Sound Core3D audio DSP και ένας 122dB ESS Sabre-Class DAC που ενισχύουν άμεσα τον κανονικό ήχο της μητρικής κάρτας έως και 32 φορές καθαρότερα. Η κορυφαία audiophile-grade DAC με το υψηλό δυναμικό εύρος της χαρίζει στους χρήστες αναπαραγωγή χωρίς απώλειες έως και 32 bit / 384 kHz και αληθινή πιστότητα ήχου για ήχο  σε παιχνίδια, ταινίες και μουσική.

Ενημερωμένη, εκλεπτυσμένη και τελειοποιημένη στο πέρασμα των χρόνων με στόχο να γίνει ο ηγέτης στην επεξεργασία ήχου, η AE-5 διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά της βραβευμένης τεχνολογίας της Creative στην επεξεργασία και τους αλγόριθμους ήχου, που βελτιώνουν την εμπειρία σε παιχνίδια, ταινίες και μουσική. Οι θρυλικές τεχνολογίες Sound Blaster παρέχουν πλήρως προσαρμόσιμο ήχο DSP-powered, κρυστάλλινη φωνητική αναπαραγωγή, βελτιώσεις φωνητικής επικοινωνίας εντός παιχνιδιού, 7.1 εικονικό ήχο surround και άλλες προηγμένες τεχνολογίες ήχου.

World’s First Sound Card with Integrated RGB Controller Powered by Aurora Reactive Lighting System

Η κάρτα Sound BlasterX AE-5 είναι η πρώτη κάρτα ήχου που διαθέτει ενσωματωμένο RGB controller που συνοδεύει το Aurora Reactive Lighting System. Ένα ξεχωριστό σύστημα φωτισμού RGB κοστίζει στο χρήστη 50 δολάρια, αλλά τώρα, για πρώτη φορά είναι ενσωματωμένο στην AE-5, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη αξία και απόδοση στο σύστημα. Επιπλέον, ο διαθέσιμος χώρος στο εσωτερικό ενός gaming desktop μεγαλώνει σημαντικά!

Ο RGB controller που τροφοδοτείται από το δικό του σύστημα Aurora Reactive Lighting της Creative, όχι μόνο φωτίζει την κάρτα μέσω του PCB, αλλά δίνει στους gamers την ευελιξία να κάνουν πραγματικότητα ότι έχουν ονειρευτεί στο παιχνίδι τους, συνδέοντας έως και τέσσερις λωρίδες LED για να ταιριάξουν τον εκρηκτικό ήχο με μια φοβερή εμφάνιση σε  φώτα. Το πλήρως παραμετροποιήσιμο Aurora Reactive Lighting System επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν μεταξύ πολλαπλών προεπιλογών ή να το προγραμματίσουν οι ίδιοι με έως 16,8 εκατομμύρια χρώματα και διαφορετικούς ρυθμούς χρησιμοποιώντας το λογισμικό PC Sound Blaster Connect

Sound BlasterX AE-5 with Integrated RGB Controller Powers Up LED Strips

 

All New Scout 2.0 Feature

Το Scout 2.0 είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση της επιτυχημένης Scout Mode λειτουργίας  της  Creative. Το Scout 2.0 τώρα περιλαμβάνει επίσης το Scout Radar, το οποίο είναι ένας έξυπνος υποστηρικτής που επιτρέπει στους gamers να απεικονίσουν και να εντοπίσουν τη θέση του εχθρού τους σε μια εφαρμογή Scout Radar, ενώ η λειτουργία Scout επιτρέπει στους παίκτες να ακούν τους εχθρούς πριν εμφανιστούν.

Η νέα λειτουργία Scout 2.0 είναι βέβαιο ότι δίνει στους παίκτες που τη χρησιμοποιούν συγκριτικό πλεονέκτημα!

5.1 Discrete Speaker System Support

Το Sound BlasterX AE-5 έρχεται με υποστήριξη για την πλήρη ρύθμιση 5.1 ηχείων, επιτρέποντας στους gamers να απολαμβάνουν μοναδικό surround ήχο.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Audio/DSP processor : Sound Core3D
  • Channels : 5.1 discrete speaker out 7.1 virtual headphone surround
  • Interface : PCIe
  • DAC : ESS ES9016K2M SABRE32 Ultra DAC

o Max playback resolution : 32-bit/384kHz*

o DNR : 122 dB

o THD + N : 0.00032%

  • ADC : Sound Core3D

o Max recording resolution : 24-bit/96kHz

  • Headphone amp (600 Ω) : Custom-designed discrete headphone amp (Xamp)

o SNR : 114 dB

o THD + N : 0.0009%

o Output impedance : 1 Ω

o Headphone impedance range : 16 – 600 Ω

  • Connectivity : 3 x 3.5mm line out (front, rear, center/sub)

1 x TOSLINK optical out

1 x 3.5mm headphone out

1 x 3.5mm microphone/line in

1 x Intel HD audio front panel

Τιμή

Η Sound BlasterX AE-5  θα είναι διαθέσιμη στα €149.99 σε επιλεγμένα καταστήματα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights