Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG : Παρουσίασε το G6+

LG : Παρουσίασε το G6+

απο Kostas Gliatiotis

Μπορεί στη χώρα μας να μην έχει διατεθεί ευρέως το κορυφαίο G6 smartphone της LG, η εταιρεία όμως φαίνεται ότι πιο σύντομα από ότι συνήθως, αποφάσισε να ανανεώσει έστω και λίγο την συσκευή.

Το νέο G6+ αποτελεί μικρή ουσιαστικά αλλαγή, αφού διαθέτει απλά 128 GB αποθηκευτικού χώρου στην βασική έκδοση του, ενώ στην συσκευασία περιλαμβάνονται και ακουστικά της Bang & Olufsen.

Η τελευταία αλλαγή/προσθήκη αφορά τα διαθέσιμα χρώματα που πλέον είναι περισσότερα, και στις νέες αποχρώσεις θα υπάρχει μια ειδική “επίστρωση” που θα αλλάζει την εμφάνιση και την απόχρωση ανάλογα με την γωνία που χτυπάει το φως στο πίσω μέρος του G6+

Από ότι φαίνεται, η LG έχει αφήσει ίδιο το Hardware στο εσωτερικό του G6+. Άυτό σημαίνει ότι και εδώ θα βρούμε τον Snapdragon 821 της Qualcomm με 4GB μνήμης RAM, όπως ακριβώς και στην “βασική” έκδοση.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα διατεθεί η νέα έκδοση, αν και τουλάχιστον για τη χώρα μας είναι σχεδόν απίθανο να τη δούμε σύντομα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights