Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Huawei Summer Barometer

Huawei Summer Barometer

απο Kostas Gliatiotis

Η έρευνα «Huawei Summer Barometer», την οποία πραγματοποίησε η Ipsos, στην Κεντρική, Ανατολική και Βόρεια Ευρώπη, έφερε στο φως ότι 83% των χρηστών πιστεύουν ότι η μπαταρία με μεγάλη διάρκεια είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό σε ένα smartphone και αυτό αποκτά ξεχωριστή σημασία, ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που τα ταξίδια πολλαπλασιάζονται! Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι 49% των ανθρώπων από την Κεντρική, την Ανατολική και Βόρεια Ευρώπη θα ταξιδέψουν σε κάποιον τουριστικό προορισμό το 2017. Όταν κάποιος ταξιδεύει, βασίζεται ακόμα περισσότερο στο smartphone του. Για παράδειγμα, το 94% των ταξιδιωτών θα τραβήξουν φωτογραφίες κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, καθώς επίσης πάνω από το 70% βασίζονται στα τηλέφωνα τους, στο GPS, και γενικότερα σε εφαρμογές που καταναλώνουν γρήγορα τη μπαταρία του κινητού.

Η καλύτερη κάμερα πρέπει να είναι …στο κινητό

Τα πιο επιθυμητά χαρακτηριστικά των smartphones, όπως αναδεικνύει η έρευνα της Huawei, είναι άρρηκτα συνδεμένα μεταξύ τους. Οι περισσότεροι χρήστες θα βγάλουν φωτογραφίες στο καλοκαιρινό τους προορισμό, γι’ αυτό το λόγο θα χρειαστούν διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο- η υψηλή χωρητικότητα αποτελεί απαραίτητο χαρακτηριστικό για το 67% των χρηστών που ερωτήθηκαν.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που παίζει σημαντικό ρόλο για τους χρήστες είναι άμεσα συνδεδεμένο με τη φωτογραφία και το βίντεο. Το 62% των χρηστών στην Ευρώπη δήλωσε ότι θέλουν η κάμερα που διαθέτει ένα smartphone, τόσο η μπροστινή όσο και η πίσω, να είναι υψηλής ποιότητας. Γεγονός που είναι αναμενόμενο, καθώς το 73% των ανθρώπων βγάζει “selfie”, με τη μπροστινή κάμερα του smartphone τους, ή άλλες φορές χρησιμοποιώντας selfie stick.

Τα αποτελέσματα της  έρευνας «Huawei Summer Barometer» δείχνουν ότι παρόλο που οι φωτογραφίες είναι από τις πιο δημοφιλείς χρήσεις ενός smartphone στις μέρες μας, το καταναλωτικό κοινό αναμένει βελτίωση σε αυτόν τον τομέα. Το συντριπτικό ποσοστό των 94% από τους χρήστες βγάζουν φωτογραφίες με το smartphone τους, με μόλις το 23% να δηλώνει ότι η ποιότητα της κάμερας είναι «αρκετά καλή». Οι χρήστες επιθυμούν αδιαμφισβήτητα να βελτιωθεί η ποιότητα των φωτογραφιών τους!

Η CPU ταχύτητα και η οθόνη δεν αποτελούν τα Νο1 επιθυμητά χαρακτηριστικά!

Το 62% των χρηστών δηλώνει ότι η υψηλή ταχύτητα του επεξεργαστή είναι σημαντικός παράγοντας σε ένα smartphone, κατατάσσοντάς την στην τέταρτη θέση ανάμεσα στα πιο επιθυμητά χαρακτηριστικά για τους χρήστες. Επιπλέον, η υψηλής ποιότητας οθόνη φαίνεται να παίζει ρόλο για το 59% των χρηστών. Αυτό φανερώνει αυτόματα ότι η κάμερα αποτελεί το πιο επιθυμητό χαρακτηριστικό σε ένα smartphone!

Η συγκεκριμένη έρευνα ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με το τι αναζητούν οι χρήστες σε ένα κινητό. Παράλληλα, αποδεικνύεται ότι τα αξεσουάρ ενός smartphone είναι πολύ σημαντικά καθώς φαίνεται ότι βελτιστοποιούν  τη χρήση του κινητού, ειδικά κατά τη διάρκεια των διακοπών. Αυτή είναι και η αιτία που η Huawei ξεκίνησε μια ιδιαίτερη καμπάνια: με την αγορά ενός Huawei P10 ή  P10 Plus  από 19 Ιουνίου μέχρι 30 Ιουλίου, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να πάρουν ως δώρο τρία χρήσιμα αξεσουάρ/ gadgets (Power bank, Car SuperCharger και μοναδικές ειδικά κατασκευασμένες θήκες για το smartphones Huawei P10 & P10 Plus). Παράλληλα, όσοι αγόρασαν Huawei P10 lite μέχρι τις 14 Ιουνίου, μπορούν να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν ένα Power Bank για να μην μείνουν ποτέ χωρίς μπαταρία στις διακοπές τους. Για να γίνουν δικά σας τα μοναδικά αυτά δώρα, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τον ιστότοπο http://makeitpossible.gr/huaweiturnsummeron/ και να συμπληρώσετε τις αντίστοιχες φόρμες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights